שאלה למדמיינים

ron10

New member
שאלה למדמיינים

מה היה קורה אם בוזנו לא היה בולע את הקיא של עצמו..איפה היתה היום לד זפלין..האם היתה ממשיכה בקו הגרוע של הדיסק האחרון מ79 או שמא נותנת לנו איזה אלבום מופלא שהיה מרגש אותנו ומחזיר אותנו לימיה הראשונים של הלהקה,האם היתה ממשיכה להופיע ומראה לנו עד כמה להקה טובה באמת היא או שהיתה נחנקת בהופעות מול קהל קטן שרק רוצה לראות אגדה שהזמן לא היטיב איתה? וביאזה קו מוזיקלי היתה ממשיכה? או שאולי אתם חושבים בכלל שהלהקה היתה מתפרקת? בקיצור אם אותו לא לילה נוראי אי שם לא היה מתרחש והיינו זוכים שהלהקה עוד תוציא היום אלבומים איפה היתה היום לד זפלין? תסחפו בדמיון תתנו רעיונות מוזרים או מצחיקים כאחד..

ouria

New member
ובכן,

אסור לשכוח שהזפלין הייתה להקת רוקבד- ואי אפשר להתעלם מזה. אם היא הייתה ממשיכה להתקיים באייטיז מי יודע מה היה קורה? אולי הייתה הופכת ללהקת HAIR METAL מגעילה? אולי היתה נכנסת חזק לתחום הסינתים ומאמצת קו מוזיקלי כמו של Tears for Fears או דוראן דוראן? מעטות הלהקות ששרדו את האייטיז בצורה מכובדת
אולי בכלל הייתה מתפרקת מעצמה מתחושת מיצוי? בכ"א, אני חושב שבגלל הסגנון הדי מיוחד שלהם... לא היו להם יותר מדי אפשרויות לקיום באייטיז, אז כנראה שטוב שהם סיימו את עבודתם ולא עברו לכיוונים מבישים יותר

הממממ

לדעתי הם היו לאט לאט הופכים באמת ללהקת הייר-מטאל סטייל אלקאטרז ואירוסמית'. הם היו שמים גם המון דגש על הסינתי והיו כמעט לחלוטין נוטשים את הבלוז. הם היו מאוד מצליחים מבחינה מסחרית, כי זפלין זה זפלין, אבל מבחינה מוסיקלית הם היו מביאים אלבום דפוק אחד אחרי השני. ולמרות שאני אוהב את In Through the Out Door ממספר סיבות, אני בהחלט יכול להצביע עליו כאיזשהו סימן להדרדרות הלהקה ולקריצתם לסינת'-פופ. וכמובן, אל שתכחו את קווין ואת ההדרדרות שלהם בשנות ה-80. אבל, הם גם היו יכולים לצאת ממשבר הסינתי ולהיות להקה כזאת סטייל ZZ Top, רק בלי הזקנים (או שעם..
). זפלין כזאת בהחלט לא הייתי מתנגד לשמוע (גם את האפשרות הראשונה האמת לא הייתי מתנגד לשמוע
)

ביטלמן

New member
לדעתי הם היו מתפרקים

גם עם בונהם לא היה נחנק מהקיא של עצמו כבר אז היו בעיות בונהם עצמו הוא זה שהתחיל את כל העניין עם המאגיה השחורה והם התחילו להתחשמל בהפועות והתחיל סכסוך בין פלאנט לבונהם בקיצור סיפור שלם.

ron10

New member
השוואה לקווין היא הכרחית

בערך אותו מצב, כמו זפלין גם לקווין לא היתה חסרה מוזיקה טובה בשנות ה70 אבל אחרי זה הם כבר עשו מוזיקה כלכך גרועה ושוב העניין של מה שבאופנה היה נוחת כנראה גם על זפלין למרות שאפשר לחשוב שמפיק גאון כמו פייג לא היה נותן שהמוזיקה שהוא עושה תשמע כמו חרא...קווין הלכו אחרי הסינטיסייזרים שעשו מוזיקה דהוייה משהו והם גמרו אולי כלהקה נחשבת אבל בעיקר זה שרוב המעריצים שלהם שומרים נאמנה לתקופה הראשונה שלהם, ופחות זוכרים להם את התקופה של שנות ה80. ופה באה השאלה הבלתי נמנעת מה היו עושים זפלין במצב כזה..או שהיו הולכים ביחד עם קווין לעשות מזויקה גרועה או שהיו ממשיכים בקו הרוק כבד, סוטים ממוסכמות המוזיקה של התקופה ונשארים אותה להקה טובה שאנחנו מכרים.

Pazc1

New member
האלבום האחרון של זפלין ...

הוא אלבום מצויין ואני באופן אישי מאוד אוהב אותו כי לא הקשבתי לו וחיפשתי את מה שהיה טוב באלבומים הקודמים. התייחסתי אליו בצורה אחרת והקשבתי לו חיפשתי דברים חדשים קצת ומצאתי די הרבה באלבם הזה. אלבום מצויין. באלבום הזה כבר שמים לב שהקול של פלאנט מתחיל להשתנות ונהיה יותר "גס". בקשר ל " מה היה קורה אם ...", אי אפשר לדעת. אף פעם לא נדע.

SickAgain

New member
בהחלט ITTOD, אלבום גאוני!

כל הקסם של zפלין עדיין שם והוא עומד ניצב בצורה ייחודית עם כל שאר האלבומים המצויינים.. babe, when you walk the sweet-walk, are you walking good?

SickAgain

New member
ומה הה קורה,אילו..

בטוח היה קורה משהו טוב. אין ספק-מי ששמע את בונהאם לקראת סופו המר, יודע שאז הוא היה בשיאו. מי שרואה את הDVD החדש וההופעות האחרונות מ Knebworth 79, רואה בקטע-תיעודי-היסטורי את המתופף הכי טוב בהיסטוריה של הרוק אנד רול כשהוא בשיאו! אבל אני בטוח שהמוות של בונזו היכה את החבר'ה בתדהמה והם קיבלו מכת הזהרה ומאז גם ג'ימי נגמל מהרואין. יש הרגשה שמשהו טראגי היה חייב להתרחש כדי שכולם "יבינו" מה קורה מסביב...

natangold

New member
הופכים למשהוא דומה לפינק פלויד

מוציאים כמה אלבומים שמצליחים אבל לא מוצלחים יחסית לקודמים נבנים בעיקר על ההופעות השירים הישנים שלהם ותהילת העבר מן הסתם כמה חברים היו מתחלפים כי היו נוצרים ויכוחים רבים ביניהם

למעלה