שאלה למדריכים שבינינו

שאלה למדריכים שבינינו

אם אתם מתכננים שיעור אינטרוולים, וכל השבוע אתם מריצים את אותו שיעור, אז בעצם יוצא שעושים שבוע שלם אינטרוולים! מה אתם עושים במקרה כזה...? לא מתאמנים תוך כדי שיעור או עושים כרגיל ונקרעים בשבוע כזה....? כל השבוע הזה נקרעתי באינטרוולים....נראה לי שזה לא נכון לעשות את זה לעצמי....מה דעתכם?

אינטרוולים ושער ירקות.

אימון אינטרוולים הוא אימון מעולה אבל יש בו רק חיסרון אחד, שהוא דורש מהגוף לספק אנרגיות גבוהות מאוד לזמן יחסית ממושך מה שדורש מהגוף זמן התאוששות ממושך. בדרך כלל מומלץ לעשות לא יותר משני אימוני אינטרוולים בשבוע כאשר יש הפרש של מינימום 48 שעות בינהם וממולץ לשלב אימון התאוששות אקטיבית בין אימוני אינטרוולים בכדי לקבל תוצאה טובה. בנוסף לשלב אימון נפח אחד או שניים ואימון עליות ( סף חומצת חלב ) ויש לך שבוע מעולה !!! אבל שבוע של כל יום אינטרוולים מאוד מאוד מאוד לא מומלץ ובהחלט לא אפקטיבי לא לך ולא למתאמנים. סיון

תודה סיון...

ברור שהתכוונתי אליי ולא למתאמנים, אני עובדת כל יום במקום אחר אז כל פעם אני עושה לקבוצה אחרת... אכן עשיתי טעות על עצמי ... אחרי רכיבה 40 בשבת, אימון עליות ואחר כך אינטרוולים רצוף יום אחרי יום וכפול ביום השני...הגוף התעייף...אני צריכה ללמוד לנוח - בעייתי
שאני כותבת את זה אני מבינה כמה זה לא נכון ההתארגנות שלי על האימונים לעצמי, ואני משלמת על זה בתשישות
אבל לומדים מטעויות, היום נעשה אימון התאוששות
תודה ענקית!

מורידים בעצימות

המדריך יכול גם לעבוד על מטרת דופק קבועה למרות שהוא מעביר אינטרוולים. למעשה גם הרוכבים יכולים לעשות את זה במידה והם עשו יום לפני אימון אינטרוולים אצל מדריך אחר. יש מטרת אימון עבור כל הקבוצה אבל כל עוד לא עושים משהו לא בריא, זה בהחלט סביר לעבוד גם על מטרות דופק אחרות. יכול להיות שהמדריך תכנן אימון קשה מאוד ורוכב מסוים עייף/לא במצב רוח/רוצה לעבוד רגוע. כנ"ל לגביי מדריך שמעביר שיעורים ברצף אבל לא נכון עבורו לעבוד בעצימות מלאה בכולם. בקיצור - גמישות :)

רוןר9

New member
למה להריץ כל השבוע את אותו שיעור/אימון ? ? ?

היי יצירות מתוקות מדוע לא לגוון . אני כמדריך משתעמם אם אצטרך להעביר כל השבוע את אותו אימון. מקסימום 2 בשבוע כאשר כל אימון בחדר כושר אחר. חשוב כל הזמן לגוון ולחדש גם עבור המתאמנים וגם עבורנו , זה גם לא הוגן עבור מתאמנים שעושים אצלך 2-3 בשבוע באותו חדר כושר ולעשות את אותו אימון. חלק מהעניין שלקחנו על עצמנו תפקיד /משימה ויש כל הזמן לחדש ולגוון ולהכין "שעורי בית" .. לצערי אני שומע הרבה "תלונות" של מתאמנים על מדריכים שמעבירים חודשיםםםם את אותו דיסק .וזה באמת יכול לשעמםםם . חבל שמדריכים טובים לפעמים הורסים לעצמם בשל מונוטוניות וחוסר אמביציה בהשקעה על שעורים ומוסיקה.(לא מתכוון במשפט האחרון אלייך אני גם לא חושב שמכיר אותך) רון 9

הלו..הלו... תקרא את מה שכתבתי....!!!!!!!!!!!!

אני הכי מגוונת בעולם, כל שבוע עושה דיסק חדש עם מערך חדש! אני משקיעה שעעעעעות בהכנת מערכים ודיסקים ונכנסת עם מוסיקה חדשה ומגוונת. מה שכתבתי זה שאני מדריכה בכל ערב במכון אחר ! כך שהמתאמנים שלי מקבלים בכל אימון שיעור אחר! (מלבד מקום אחד שאני מעבירה בו פעמיים בשבוע ואני משתדלת לשנות לפחות שיר אחד או שניים במערך! תאמין לי שאני מהמדריכים שעושים באהבה "שיעורי בית" ומעולם לא חיפפתי! אני הכי הוגנת כלפי המתאמנים שלי, ואת התפקיד שלקחתי על עצמי אני עושה כמו שצריך ויעידו על כך המתאמנים והמנהלים שלי.

רוןר9

New member
כן... כן... קראתי (-: (-: (-:

היי יצירות מתוקות או שלא הסברתי עצמי כראוי ? או שלא הבנת אותי ?. והכל תיקשורת בכל מקרה אין צורך שתתגונני מאחר ואני וודאי לא תקפתי ואם כך זה נשמע איתך הסליחה. בסופו של דבר שנינו עובדים באותה שיטה כפי שכתבת לעיל עם הרבה אהבה והשקעה. אשמח להגיע לשעור שלך אם תרצי וללמוד ממך ואת מוזמנת לשעור שלי אם את רוצה. רק שיתוף נתינה וקבלה ישדרג אותנו. שיהיה סוף שבוע נפלא רון9

../images/Emo13.gif הקלה....סורי...

אני ישר נכנסתי למגננה כי כל מילה מתקיפים פה...מפחיד
כנראה שהייתי כל כך מוכנה להתקפה שישר יצאתי להתגוננות
טעיתי איתך...סליחה
אני אשמח לבוא לשיעור שלך! ואני יותר מאשמח להזמין אותך לשיעור שלי! אני מאוד אוהבת לבוא לשיעורים של מדריכים אחרים ולראות סגנונות ואיך אחרים מעבירים שיעור, זה מאוד חשוב בעיניי לגיוון , כי אחרת אני מתחילה לשעמם את עצמי עם אותם משפטים ואותם פוזות
אהבתי את המשפט שלך -שיתוף נתינה וקבלה ישדרגו אותנו - כי זה המנטרה שלי לכל התחומים בחיים
תודה על ההבהרה
איפה אתה מדריך?

רוןר9

New member
(-: הקלה דו-צדדית

היי אני מדריך בהולמספלייס ירקון , ספייס ת"א + ספייס הרצליה , פיור ת"א לסרוגין במוצ"ש. אשמח לדעת היכן את מדריכה ולהגיע אלייך . תודה רון9

../images/Emo13.gif פירוט:

אחרי כל ההורדות האחרונות והשנויים שעשיתי, הנה השיעורים העדכניים...נכון להיום
ביום ראשון הזה אני מחליפה חד פעמי את יוסי בהומלס רעננה ב 20:00, תוכל להגיע גם לשם. שני 19:30 נאוטילוס כפר סבא שלישי 20:00 בי אין הוד השרון רביעי 19:00, 20:15 הולמס נתניה חמישי 20:00 הולמס פרימיום רעננה (שיעור חדש) שישי 8:00 בי אין הוד השרון שבת- סבב שבתות בבי אין 9:00 (פעם / פעמיים בחודש) אתה מוזמן בשימחה! לאן אתה רוצה להגיע ומתי? (אגב, מה השם שלך בפייסבוק ...נוסיף אותך כחבר ויהיה יותר קל לתקשר)

רוןר9

New member
תודה

כתבתי לך דרך האתר שלך "יצירות מתוקות" באמצעות המייל .

למעלה