ושוב הפחדנית
אז כם אני בוחרת מה אני מדריכה, וכן יש לי שיקול דעת שמגיע לכל מדריך במדא בנוגע למה להוסיף לחומר המקצועי של חניכים. חניכים צריכים להיות בעלי ידע, למרות שלא נראה לך ככה, גם מע"רים הם בעלי שיקול דעת ויכולת מקצועית טובה, מה שנראה שחסר לך. תקראי לי שחצנית, אני קוראת לזה קנאה, אני עושה כל מה שביכולתי לעזור למערכת כי אני נהנת ממנה ונהנת לראות אחרים נהנים ממנה. הסיבה שאני מלמדת אותם היא כי הם דור העתיד שלנו, הם אלו שידריכו מחר קורסים ואני מצפה מהם להיות מתנדבים איכותיים, מה שאת כנראה לא. אז שוב את מסתתרת מאחורי מסך האנונימיות, כנראה מאומללות וחוסר יכולת לפרגן לבנאדם אחר. אינך מכירה אותי, את אישיותי, את עבודתי ואת פועלי במדא, ואת מה שאת כנראה כן מכירה את דואגת להציג בצורה שאינה מביעה דבר מלבד קנאה ואומללות. אז תמשיכי להסתתר מאחורי המסך, כנראה שמלבד לכתוב ברמה המתאימה יותר לילד בן 5 (שלמד כרגע איזה מילה גסה), מתנדבת טובה, מדריכה טובה ואדם טוב, את לא תוכלי להיות. כנראה מה שאומרים על חלק מהבלונדיניות נכון, לא ברכו אותם בהרבה שכל. אז תעשי לנו טובה, תחסכי מאיתנו את הקנאה, אם את מעוניינת להביך את עצמך, עשי זאת במקום אחר.