שאלה למהמרים בקשר למורים בקורס

7575

New member
שאלה למהמרים בקשר למורים בקורס

למה הם מבזבזים זמן בללמד אנשים,מי הרי מגלה את סודות המקצוע, רבק, לא חבל על הזמן,לא עדיף בזמן הזה לסחור ולהרוויח, למה למה למה למה

זאבון10

New member
אני מעביר קורסים מכמה סיבות

1 פעמים אלוהים נותן חנינה ושולח תלמידה פצצה שתמורת כמה פיפס מראה לי מאיפה הפיבונצי משתין 2 למה לסחור ולהפסיד כשאפשר לקחת כסף בטוח על בטוח 3 אחרי שהם תלמידים שלך אפשר לטחון אותם גם בעמלות ולמכור להם רובוט תותח שמתחרז עם קולט 4 בקורס אני מרוויח נגיד 300 שקל לשעה בחיים לא הייתי עושה זאת מול מסך על אמת הנה היום ישבתי לסחור לא הרווחתי שקל אחד אם הייתי מלמד הייתי תופר כסף

זאבון10

New member
כשאהיה גדול אני רוצה להיות

עודד שובל או יובל המבולבל כי יובל סוחר מבריק ועודד סוחר מצחיק האחד צרוד וקירח השני טיפש ופיסח כשאהיה גדול

7575

New member
תשמע אתה מוצא חן בעיני.

אתה עושה רושם של אדם הגון,אני רוצה מתי שהוא להתחיל לסחור,אבל בשום פנים ואופן לא רוצה מינופים,אני רוצה להרוויח כל יום 10 דולר בשביל פיסטוקים,שמתי לב שיש לי קצת חוש לדעת לאן הולך השוק,מה אתה אומר יש לי סיכוי ?

7575

New member
אני לא יודע איך קוראים לפיסטוק בעברית אבל

בדבר אחד אני בטוח שבעלי האתרים "למסחר" לא עשו את הכסף שלהם מהמשחק הזה. דרך אגב ברשותך, מזה ביבס

זאבון10

New member
ביבס

זה פיפס במבטא ערבי יש חברה גליל פורקס אני מת להתחבר למישהו שיש לו שם חשבון לפרק להם את האם אמא של הנוסטרו

זאבון10

New member
מי בעד חיסול הטרור

מידע על המסחר הפקדה מינימלית: 100$ סטופ אורדר: כן הוראת לימיט: כן הוראת סטופ עוקבת: לא מסחר 24 שעות: כן חשבון נסיון חינם: כן חשבון איסלמי: כן תיאור שירותים תמיכה לשפות: ערבית, אנגלית, עברית, איטלקית, רוסית שפות של האתרים: אנגלית, עברית שווקים חוץ ממט"ח: spotFX, פוורוורד, זהב וכסף, חוזים עתידיים, ערבונות שירותים נתמכים: פורומים, ספרי הדרכה, ניוזלטר, מקוון, טלפון, צ'אט מנהל חשבון אישי: כן דילר אישי: כן טלפון להזמנות: כן שנת הקמה:

7575

New member
:-וואלה אתה גדול אתהD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל ברשותך מזה נוסטרו

זאבון10

New member
לא יודע

אבל ראיתי את המלה הזאת הרבה בפורום היה נשמע לי חכם לחזור עליה

7575

New member
:-וולא קרעת אותיD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תשמע מה דעתך נפגש פה כל יום בשעה קבועה,אני מוכן אפילו אולי לשלם,בכמה מוכרים היום פיפס

איקו

New member
"נוסטרו", בתי השקעות שפועלים ללא לקוחות

עובדי חברות ה"נוסטרו" הם האנשים שמסתתרים בשני העשורים האחרונים מאחורי הכינוי המבהיל "כרישי הבורסה". מדובר בסך הכל בכ־300 צעירים, רובם בעלי ניסיון של שנים אחדות. סכומי העתק שכל אחד מהם מגלגל, הסיכונים הקיצוניים שהם נוטלים, הקצב המהיר של פעילותם והיעדר הפיקוח על מהלכיהם הופכים אותם לשחקנים האגרסיביים והחזקים ביותר בשוק ההון, שמתחרים על השליטה בו מול הקרנות הגדולות בעולם ואף מול תוכנות המסחר האוטומטיות והמהירות של גופי השקעות רבים. וזה לא אני זה הרב גוגל .. סתם על הדרך כתבה נחמדה. http://www.calcalist.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3391396,00.html

napipi

New member
מזמן לא הקשבתי לסקירות של הנוכל הכושל

אשב מחר כל הבוקר ואשלים פערים. אולי הוא יספק לי חומר לצחוק עליו כל היום

napipi

New member
עשיתי את עשרת הפיפסים שלי

אני הולכת לישון. לילה טוב נקשקש מחר

למעלה