שאלה - למה יש מתכונים עם אבקת סוכר? מה יקרה אם אשתמש

ybo4

New member
ההבדל יורגש

אלה בדרך כלל מתכונים לקרמים עדינים.
גרגרי הסוכר יורגשו. אבל הטעם יהיה בסדר כנראה.
 

TCHM

New member
כן במשקל, לא בנפח אבל...

כשמצוין במתכון שימוש בסוג סוכר ספציפי יש להשתמש במה שמצוין,
למה מצוין להשתמש בסוג סוכר זה או אחר? הסיבות הן רבות ולא כאן
המקום להסביר אותן, זה ענין של מרקם, המסה, פריכות, גוון ועוד.
ניתן לפעמים להחליף סוג סוכר אחד בשני אבל לא רצוי. כדאי להצמד
לרשום במתכון כי התוצאה לא תהיה זהה.
 
ובכל זאת האם אפשר לתת הערכה ליחס? למשל כוס סוכר שווה

לשלושת רבעי כוס אבקת סוכר...
 

TCHM

New member
כתבתי, החלפה במשקל זהה, לא בנפח...

בנפח זה לא מדויק:
כוס סוכר 200-210 גר' (תלוי בעובי הגרגרים)
כוס אבקת סוכר 120 גר' +/- (יש בפנים גם קורנפלור)
 


 
למעלה