שאלה למוכשרות שמדפיסות הזמנה לבד

שמופית

New member
שאלה למוכשרות שמדפיסות הזמנה לבד

עיצבתי הזמנה בשני צבעים - כהה ולבן, ואני רוצה להדפיס אותה על נייר פרגמנט כך שהלבן יצא שקוף. למישהי יש מושג איך עושים זאת עם מדפסת דיו ביתית ? ואם אי אפשר - איפה אפשר ? רק בבתי דפוס ? תודה !

אתי@

New member
לפי דעתי את לא צריכה להשתמש בצבע

הלבן. בכל מקום שאת רוצה שיהיה שקוף, תשאירי ללא צבע. אם מדובר בטקסט, אז תקלידי את הטקסט ותעצבי אותו כך שיש לו מסגרת בצבע הכהה שבחרתם, והמילוי של הטקסט הוא "ללא מילוי". אני מקוה שהבנת את ההסבר העילג שלי...

שירי71

New member
אותיות ללא מילוי

מומלץ לנסות כי יתכן ועצם בחירה באות המודפסת רק במסגרת והמסגרת באותו צבע של הרקע - יתכן (לא ניסיתי) וזה יגרום לאות עצמה זו שללא צבע להראות מוזרה כי יראו רק את הביפנוכי שלה ולא את הגבול שלה. כדאי לנסות.

שירי71

New member
נייר פרגמנט - ממה להזהר?!

אז כככה: בארטא יש נייר פרגמנט בכל מיני צבעים אבל חשוב לי לציין שיש עוד ניירות שקופים שאינם פרגמנט. בכל מקרה לקחתי משם לניסוי פרגמנט רגיל שאינו צבעוני, לא ממחלקת הנייר אלא מהמחלקה המשרדים והדפסתי עליו במדפסת ביתית צבעונית והדיו פשוט נמרח על הנייר. יתכן ובנייר של מחלקת הנייר זה לא כה אבל לא ניסיתי. לקחתי נייר שקוף להזמנה שלי שנקרא נייר אורז אבל הוא לא עם פרחים אלא חלק לגמרי פשוט עם קצת סיבים אבל דק מאד ובכל זאת ולהפתעתי הרבה כל מה שהדפסתי עליו - טקסט וציורים לבן שחור וצבעוני יצא פשוט מדהים!!!! ואני עושזה את הכל בבית במדפסת מסוג HP670C שהיא לא מהחדשות בכלל וזה יוצא חבל על הזמן.

אתי@

New member
מוזר, אצלי הנייר פרגמנט היה אחלה

שום דבר לא נמרח, והכל יצא פיקס.

למעלה