שאלה למומחה לגבי מיטה

dafnil

New member
בעית התפסות הרגל חוזרת ונשנית

שחר שלום, שמי ליאור ובינואר כבר שלחתי לך פרוט על בעית ההתפסות של הרגל בין סורגי המיטה. ניסינו לקשור את המגבת בשתי וערב בין סורגי המיטה זה לא עזר. אנחנו די בבעיה כיוון שאם נשים כמו שחשבנו דיקט על דפנות המיטה תהפוך המיטה להיות משהו סגור מדי שלא נראה לי שהילדה תרצה לישון בו. בנתיים ראיתי שלעוד אנשים זה קורה (בתשובה מינואר כתבת שלא נתקלת בשאלה כזו מעולם) אני חושבת שראוי ששילב בתור חנות מכובדת תשקול בכובד ראש מציאת פתרון בעזרת מומחים ותידע עליו, כיוון שכמו שבטח הבנת אני לא מתכוונת כל כך מהר להעבירה ממיטתה למיטת נוער. העניין חוזר בתכיפות, מלחיץ את הילדה ואותנו כשנשמעות הצעקות מתוך שנתה, והייתי מצפה לטיפולכם המסור. בברכה ליאור

dorrin1

New member
שאלה למומחה לגבי מיטה

כבר פעמיים קרה שבני בן ה-5 חודשים התעורר בבכי בלילה וכשניגשנו אליו ראינו ש"נתקעה" לו הרגל במרווח שבין "סורגי" המיטה. האם זה מסוכן? האם כדאי לקנות לו לצורך הענין מגן ראש שסובב את כל המיטה או שאפשר לוותר (יש לו כבר מגן ראש סטנדרטי)? תודה

רגל נתקעת

מגן ראש שלם אכן יפתור לך את הבעיה כרגע, אך ברגע שהתינוק מתחיל להיעמד, יש להוציא את מגן הראש מחשש שמא התנוק ית=שתמש בו בתור "מדרגה" ויפול החוצה מהמיטה. תודה על פנייתך שחר

reut04

New member
is it a problem ?

I once asked (I am not sure if in this forum or in one of the others) and I got answer that Magen Rosh is not something solid that the baby can step on. I also see that even if she step on it - it can add 2 sentimeters but not more. Should it really be a probelm ? one night that I took out the Magen Rosh she had problems falling asleep...

למעלה