שאלה למומחה

sectioni

New member
שאלה למומחה ../images/Emo35.gif

פורום נחמד יש לכם פה. טוב אז ככה.. שאלתי היא בקשר לגובה.. אני בן 19 ואני 1.73 אמא שלי 1.70 ואבא שלי בסביבות ה 1.77 רציתי לדעת מה הגיל הממוצע שבו מפסיקים לגבוה? ואם יש לי סיכוי עוד לגבוה ואם כן אז בכמה ועד איזה גיל? כמו כן אם יש איזשהם פיתרונות רפואיים כדי "להגביה" בן אדם

כן יש פתרונות להגבהת אדם...

אבל שתדע שהם ממש בגדר הסאדו מזוכיזים.. פשוט מאוד, פותחים את הרגל מוסיפים איזה סוג של חומר שהוא דמוי עצם ואז מותחים את העור וסוגרים.. אבל זה ממש לא שפויי ולא נראה לי שאיזה פסיכי ירצה לעשות את זה... חוץ מזה תפסיקו כבר לבכות על הגובה שלכם, ככה אתם אין מה לעשות.. אנשים לא יאהבו אתכם בגלל שאתם 1.60 או 1.90... ואני בטוחה שזה לא משהו שאמור להטריד אותך בחיי היומיום.. חוץ מזה נראה לי שהגיל שבוא מפסיקים לגדול נע בין 19-21... אצל גברים בכל אופן!

gregovihs

New member
צרת רבים חצי נחמה

אחי, אני בן 17 ואני בדיוק בגובה שלך (1.73) אני שונא את הגובה שלי במיוחד שכל החברים שלי מעל 1.80 והחבר הכי טוב שלי 1.95 ! (בעסה לעמוד לידו ליד אנשים אחרים) ההורים שלי שניהם נמוכים בסביבות ה 1.60 ועכשיו העצה: אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי: ללכת לרופא המשפחה שלך לבקש הפניה לצילום של כף היד אחרי שאתה עושה את הצילום יש מומחה שאתה הולך אליו (הרופא אמור להגיד לך למי ללכת) והוא אומר לך את גיל העצמות שלך וזה אומר עד איזה גיל אתה אמור להמשיך לגבוהה, אם עוד לא הגעת לגיל הזה יש עוד מה לעשות. למזלך הוריך גבוהים ככה שבטח עוד תגדל לצערי - אצלי זה כבר אבוד :( אבל יש לי הרבה יתרונות אחרים ! ואני אוהב מגפי בוקרים ככה שזה עוזר :)

d.c!

New member
לפי מה שאני חושבת

אין סיכוי שתגבהה עוד אבל יש דבר ששמעתי עליו שנקרא מתיחה , נראה לי שזה רק מעל גיל 18 אז אתה יכול . תברר על זה. דיסי.

שדוני

New member
נראה לי ש...

קושם כל הגובה שלך לא גרוע (לא שאני נמוך ממך אבל זה באמת לא גרוע)אל תסתכל מה החברים שלך וחוץ מזה נראה לי שיש איזה זריקות שמפתחות את האדם מהר יותר תברר תאכל הרבה

gregovihs

New member
זהו פחות או יותר הגובה הממוצא

במדינה שלנו לגבר הניתוח מאוד כואב (מותחים את הסחוס ומוסיפים שם משהו) עושים אותו לאנשים עם בעיית גובה רצינית,או חוסר סחוס, לא משהו כזה. אפשר להסתובב עם תימנים - זה מעודד

למעלה