שאלה למומחים: איך אפשר לתקן עודף חומץ בתבשיל ?

shronyor35

New member
שאלה למומחים: איך אפשר לתקן עודף חומץ בתבשיל ?

האם הוספת רסק- עגבניות עם קצת סוכר ,
תוכל לאזן את החמיצות , או שיש עוד רעיונות?
 

Maldini Girl

New member
מה התבשיל?

אולי דילול במעט מים? אולי כפית סוכר?
להוסיף עוד מסה של ירקות/ של מה שממנו עשוי התבשיל?
 

shronyor35

New member
תודה על העיצה.

זה היה תבשיל עם ירקות מאודים,
בסופו של דבר הציל את המצב ,רוטב מעגבניות מדולל במי סוכר,
עם מעט שום, וחצי פלפלון חריף.
הכול התבשל ביחד עד שהסמיך,ויצא מאוזן וטעים.
 
למעלה