שאלה למומחים במיוחד לגב´ פוזה..

pilovich shahaf

New member
שאלה למומחים במיוחד לגב´ פוזה..../images/Emo3.gif

יוסי ביילין הקים תנועה חדשה, הקים... ש.ח.ר
יוסי ביילין חבר מרכז בתנועת מפלגת העבודה...חבר
האם זה לא נוגד את חוקי היסוד של התנועה, המפלגה על פי חוק לההחזיק את המקל בשתי קצוות במיוחד שהוא שופף קיטון של אש וגפרית...

poza

New member
"אני ואתה נשנה את העולם"

מכיר את השיר. אז מה שבטוח הוא שיוסי ביילין, שכולנו אוהבים לשנוא, כן, גם אני בעוונותי, לא ישנה את העולם, לא את המדינה, ולא יביא שלום וביטחון. ולשאלתך. יוסי ביילין הקים תנועה חדשה, אבל, אכן הוא לא פרש מהמפלגה. ויש עוד רבים אחרים וגם טובים שעשו זאת. גם בעירנו הקטנטונת יש מקרים כאלו. מאיר יצחק הלוי, כך שמעתי, היה חבר סיעת המרכז והריץ את אמנון ליפקין שחק, שאתה אגב מאוד אוהד, בבחירות האחרונות. (בחרתי בהם, למרות איציק מרדכי, והתבדתי). והנה עוד בטרם יבש הדיו, כמו שנאמר, התפקד מאיר יצחק הלוי למפלגת העבודה, או ישראל אחת, איך שתרצה. וסימה נמיר, ידידתינו, חברה במפלגת העבודה, אבל התפקדה ל"עם אחד", לזה עם השפם. אז מה תגיד על זה. אני זוכרת גם תקופה שהיה חבר כנסת אלכס גולדפרב, אם אני לא טועה, השרברב, שמהלך הקריירה שלו החליט לעבור צד ולהתפקד אצל המתחרים. ואם אני לא טועה זה קרה גם לשר התיירות לשעבר, אברש´ה תמיר, זה קורה כאן באילת, זה קורה בכנסת, זוהי מהות חיינו. וחוץ מזה, פילוביץ´, למה זה צריך להפריע לנו, הרי ברור מעל לכל ספק, כי יוסי ביילין וסייעתו הקטנה לא יחזיקו מעמד ולא יקבלו מספיק מנדטים. אפילו לפנינה רוזנבלום או אלה התומכים בסמים חוקיים, יש יותר סיכוי.

למעלה