שאלה למומחים ובעלי הניסיון למיניהם

twozig

New member
שאלה למומחים ובעלי הניסיון למיניהם

שלום רב, אני סטודנט שעומד לסיים תואר BA אוניברסיטאי בכלכלה ומדעי המחשב(דו תחומי). אינני עובד כבר זמן רב והניסיון שכן יש לי אינו נוגע לתחום ההיטק. האמת היא שהלכתי על השילוב הזה כי חשבתי שיהיה לי קל יותר להשתלב בשוק העבודה בגלל ההשכלה הדו תחומית. מה דעתכם האם באמת השלתי את עצמי במחשבה שחברות הייטק יעדיפו כלכלן ובוגר מדעי המחשב על פני מדעי המחשב בלבד? האם יש לי בכלל יתרון? איזה תחום הכי כדאי לי להתמחות בו עם השכלה כזו שהוא הכי מבוקש?

hillaf82

New member
איזו עבודה

אני מחפשת עבודה זמנית למספר חודשים. תוכלי לתת לי קצת פרטים על העבודה. מיקום בארץ, שעות, מהות העבודה תודה רבה עינב

amitayg

New member
פרטים על העבודה.

חברת סטרטאפ בתחום אבטחת מידע מחפשת אנשים שמבינים במחשבים לצורך הדרכת לקוחות והתקנות בכל הארץ. העבודה במשרה חלקית עד מלאה ל3 חודשים. משרדי החברה נמצאים ברמת גן העבודה מתבצעת בכל הארץ. קורות חיים ל: [email protected]

יש לך ייתרון בתחום מסוים והוא -

עיבוד נתונים באפליקציות פיננסיות (בנקאיות ביטוח וכו). הבעייה היא שבאירגונים כאלה משתמשים בד"כ במחשבים מרכזיים (MAINFRAME) או מחשבי AS400 ונסיון בפועל יכול לשחק תפקיד. תנסה להציע את עצמך לאירגונים כאלה בתור סטודנט ותבליט את היתרון היחסי שלך בכלכלה + מיחשוב, יעדיפו אותך על בוגר טרי של תעשיה וניהול או מדעי המחשב

למעלה