שאלה למומחים ומנוסים ב-win2000

confis

New member
שאלה למומחים ומנוסים ב-win2000

יש לי שני שרתים אחד win2000 ואחד novell5.1 למה אני לא מצליח להיכנס מתחנה של 98 לשרת ה-nt למרות שייש לי פינג אליו ואני רואה אותו יש לי client32 על ה-98 אני כן מצליח לדוגמה לצאת לאינטרנט דרך ה nt בשיתוף התקשרויות בכול פעם שאני מנסה להיכנס הוא מבקש סיסמא. server\$ipcמה אפשר לעשות אני כבר מתייאש מזה תודה.

אתה חייב להגדיר ב- NT

חשבון גישה מהרשת ל- Guest או לכל- Username אחר שבו אתה משתמש תחת 98, כאשר הסיסמא של החשבון הנ"ל היא סיסמת הרשת שבה אתה משתמש ב-98. כאשר אתה רואה את החלון הזה, server\%PC, הדבר מעיד על כך שאתה חסום ואין לך סיכוי להיכנס, No Matter what... בנוסף, עליך לטפל בשיתוף כוננים ומדפסות, תוך שימת לב לכך שהחשבון ב- 98 רשאי לגשת לשם.

confis

New member
win2000

עופר יש לי הרשאות גישה למחשב 98 ואני ניכנס בדיוק באותו שם משתמש וסיסמה כמו ה-administrator של ה- nt ועדין אין תגובה אולי יש עוד רעיון? תודה

antidot

New member
כמה דברים בסיסיים

אם NT מותקן כ Domain Controller אין לך ברירה אלא להכניס את התחנה לאותו דומיין. אם אתה עובד ב Workgroup , אתה חייב שתחנת 98 תמצא ב Workgroup עם אותו שם. כמובן תמיד אפשר לקבל הרשאה ע"´ שימוש ב command line :
net use \\server\ipc$ user:<nt_server_name>\administrator password>​
כאשר: <nt_server_name> - זה השם של השרת NT password - זאת הסיסמא של אדמיניסטרטור לוקלי של השרת NT Antid0t

למעלה