יש לי בשבילך תשובות
אני חדש בפורום הזה אבל מספיק זמן בתחום... יש לי שנה וחצי ברמן בפאב אירי שנה ניהלתי את הפאב האירי הכי טוב והכי וותיק והכי אוטנטי בארץ ללא שום צל של ספק ( אני מאמין שכולם בפורום יודעים איזה פאב זה) ובנוסף אבא שלי מאירלנד,והייתי במספיק פאבים שם ושתיתי מספיק בירות ו וויסקי אירי, כדי שיהיה לי מושג איך לעזור לך אל תפחדי מזה שאין לך ניסיון, להפך, תצהירי על זה כבר מההתחלה, תראי שאת רוצה ומוכנה ללמוד שיש לך את ההתלהבות מכל פיסת מידע שאת מקבלת אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי בתור מנהל שחוסר ניסיון הוא דווקא יתרון.... למה?? אני יסביר אני מעדיף לקחת ברמן טרי מהקורס, ללמד אותו, לבנות אותו כמו שאני רוצה, ולפי הדרישות והצרכים של הפאב. ולא שיגיע לי מישהו שעבד ב20 ברים,שהוא כבר שחוק ועובד על אוטומט, שהראש שלו כל כך מלא בשיטות וסגנונות שונים שאין להכניס אינפורמציה חדשה. אפילו עם הוא שד בתוך הבאר, מוכנת טיפים משומנת..... הייתי מעדיף את הטרי החדש, תוך חודש או שניים הוא ברמן תותח. ( הכל מניסיון ) מכיוון שפאב אירי במהות שלו הוא פאב שכונתי, מקומי, משפחתי אפילו, עם קהל קבוע צוות שהם חברים קודם כל, אחד של השני ושל הלקוחות.... אווירה נעימה, חמה , שכיף להיכנס אליה מהרחוב, שמורגשת כבר בכניסה לאורך כל הבילוי ועד היציאה...יש חשיבות רבה מאוד מאוד לאיך הצוות הקיים יקבל אותך אם יש או אין כימיה בינך לבין הצוות ויותר חשוב מזה בינך ובין הלקוחות פה אין אפס... ואופי אי אפשר ללמד, תהיי הברמנית הכי טובה בעולם לא מסתדרת עם הצוות, לא בא לך טוב הלקוחות הקבועים והנאמנים של המקום... את לא תשארי לעבוד שם, מנהל\בעלים ישים לב ישר, האווירה בפאב חייבת להישאר משפחתית ונינוחה כל שינוי במצב רוח של הצוות יגרור שינוי באווירה לגבי יידע בסיסי על אלכוהול: תתמקדי בבירות: מותגים, ארץ מוצא, הבדלים בין הבירות, מושגים כמו לאגר, סטאוט,בירה כהה,בהירה,שחורה וכו' וויסקי : אירי,סקוטי,ברבון- הבדלים, מחירים, ממה עשוי וויסקי, מושגים כמו : חיטה, כמה שנים מיושן,בלנדד, סינגל מאלט. מותגים מובילים, תכירי חברים חדשים : ג'וני, ג'ק, וג'יימסון..... ועוד'.. ועוד'... זה יכול להיות אפילו די מעניין אם מלמדים אותך נכון, זה עולם ומלואו וויסקי תתמקדי במבחר שקיים אצלכם, מספיק בהתחלה לדעת קצת על כל מותג מוביל עם הזמן, בלי שתשימי לב תרחיבי את הידע והשליטה שלך בתחום זהו, אני מקווה שלא הלחצתי אותך, תחשבי על הדברים שאמרתי, הכל מניסיו ומהצד של הניהול אני מקווה מאוד שעזרתי לך אפילו במקצת, שיהיה לך בהצלחה... מחכה לשמוע ממך בשורות טובות.... נ.ב. עצם העובדה שפנית לפורום לייעוץ ועזרה כבר מראה על רצינות. תצליחי....