שאלה למומחים -קיצור ועודף הורמונים.

טלי t

New member
שאלה למומחים -קיצור ועודף הורמונים.

אני בת 27 ותוהה בנוגע לקיצורי קיבה. אני חייבת לציין שכלפני שלוש שנים הרופאה מצאה בבדיקות שלי עודף הורמונים גבריים ואמרה שזה מה שגורם להשמנה , שיעור, וחצ´קונים ( עדיין!!- אלוהים זה לא נגמר) יש לציין שהיא הוסיפה, שגם אם אני יעלה לשמיים ויירד אני לא ארזה.. מייד פצחתי בדיאטת רעב והשלתי 12 קילו. עברו שלשו שנים מאז.. והשמנתי מאוד.. מאוד מאוד... השאלות שלי רבות .. ומעבר לכל הפחדים מהניתוח ומההחלמה שלו, אני תוהה האם זה יעזור לבעת בעיות הורמנליות ( ואלוי בלוטת התריס) למה לא הצלחתי לרדגת אפילו קילו בדיאטה האחרונה ( חודש של הרבלייף) ואם אני לא מצליחה בדיאטה רגילה, ובדיאטה חריפה ובדיאטה מאוזנת, יעזור לי ניתוח? כי הרי זה שווה ערך לדיאטה קיצונית. מה יהיה ? הנצוותי להישאר שמנה???

SARA120

New member
טלי

הגוף שלך והבריאות שלך שווים הליכה לרופא מומחה!!!!ויפה שעה אחת קודם. ויעלה כמה שיעלה!בהצלחה!

שלגיה**

New member
הי טלי

ברוכה הבאה קודם כל. אני לא מומחית אבל אני אנסה לייעץ ולהבהיר כמה דברים לא לפני שאומר שחסרים לי כמה פרטים על מנת לענות על שאלותייך. 1. את הבדיקות עברת לפני כשלוש שנים,אני מציעה לעשות בדיקות נוספות ולפנות גם לאנדוקרינולוג על מנת לשלול בעיה הורמונלית בבלוטת התריס,במידה ויש אז יש גם טיפול בעניין. אם הרופאה מצאה עודף בהורמונים גבריים,האם היא לא נתנה לכך פתרון רפואי /תרופתי? 2. דיאטת רעב ,אני מקווה שאת יודעת אינה בריאה ובמיוחד לא לחילוף החומרים. אני מקווה שלא תנסי זאת שנית. 3. לפני ביצוע ניתוח להגבלת קיבה עושים גם בדיקות הורמונליות על מנת לשלול כאלה,משום שהניתוח אינו יכול לפתור בעיות הורמונליות (בעיקר של פעילות בלוטת התריס),לכן מפנים בד"כ את הפרו-מנותחים לאנדוקרינולוג ולביצוע בדיקת איסוף שתן,24 שעות. 4. איני יודעת את גובהך ואת משקלך על מנת לקבוע אם את מתאימה לניתוח. 5. אין שום סיבה שתישארי שמנה כי לכל בעיה רפואית הורמונלית יש בד"כ פתרונות,את פשוט צריכה למצוא את הרופא המתאים לכך. האם בכל הדיאטות היית בפיקוח דיאטני צמוד על מנת לוודא שאת פועלת נכון ואוכלת את מכסת הקלוריות שנקבעה לך על מנת להרזות? האם עסקת בפעילות גופנית (שמאד מאד מאד תורמת לירידה במשקל ולחילוף חומרים?). תנסי לחשוב מה גורם לך לשבור דיאטה ולאכול הרבה? (האם את אוכלת הרבה בכלל?). האם ניסית שיטות אחרות של דיאטות (קבוצות תמיכה למיניהן,הומאופתיה,דיאטנית טובה)????,הרבלייף זו לא דיאטה !! זה מסחר ! צריך לבדוק עוד הרבה סיבות להשמנה ואם הן הורמונליות צריך לתת לרפואה את הפתרונים. 6. במידה ובסוף לאחר שרופא יאמר שאת מתאימה לניתוח (למרות הבעיה ההורמונלית-שנבדקה לפני 3 שנים !!) ,נשמח לתת לך כאן את הפרטים לקראת ניתוח להגבלת קיבה/או אחר. שיהיה בהצלחה. ואגב,לאמירתך שניתוח שווה ערך לדיאטה קיצונית; את טועה !,אולי בחודש הראשון אבל אח"כ אפשר לאכול הכל הכל הכל !!!!! הכל תלוי במנותח וברצון שלו להוריד את הכמויות ובגיוון של כל אבות המזון. יום טוב. שלגיה

RomiVais

New member
וואו שלגי - אין מה להוסיף...... ../images/Emo8.gif

מדהים!!!
טלי - ברוכה הבאה והמון המון בהצלחה רומי

ורד *

New member
לטלי טי

למה שלא תבקרי במרפאה אנדוקרינולוגית לברור מקיף של כל המערכת ההורמונלית שלך? חוץ מזה הייתי שולחת לשמיים את הרופאה שלך עם ONE WAY TICKET, אחרי מה שהיא אמרה לך. דיאטות רעב הן לא פתרון ואפילו מזיקות, תעשי את הברור כדי לשלול סיבות בריאותיות אובייקטיביות ואם תחליטי ניתוח זהו המקום למצוא תמיכה חמה. בהצלחה . ורד

gal33

New member
מה קדם למה? הביצה או התרנגולת

יש לקחת בחשבון שמצב של עודף משקל מקדם עודף הורמונים גבריים אצל אשה. עזבי את הרופאה הזו, וגשי לאנדוקרינולוג מומחה שיפנה אותך לסדרת בדיקות מקפת - צעד ראשון בדרך להפסיק להיות שמנה. בהצלחה.

רוייקו

New member
לא כל השמנה פותרים על ידי נתוח

ובכלל, התנאי לניתוח הינו שהמערכת האנדוקרינית תקינה, אחרת יש לעבור טיפול אנדוקריני קודם שנגשים לניתוח. זו הסיבה שכל מנתח שולח את המועמד לבדיקות מקיפות ובהן בדיקה אנדו´ לשלילת בעיות של מע´ זו. חוץ מיזה, לא סיפרת מה המישקל העודף ממנו את סובלת

למעלה