שאלה למומחים שלנו

ibs123

New member
שאלה למומחים שלנו

בנוגע למשחק המקורי מישהו יכול סוף סוף למנות כמה הבדלים בין הפרוץ לבין המקורי.? אם אני עובר למקורי מה זה יעזור לי? בנוסף ראיתי 2 לינקים למקורי אחד זה לCounter Strike Source ואחד זה ל HELF LIFE 2 משהו כזה מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר? מה כדי לקנות? תודה על הסבלנות ובבקשה לענות רק מי שמבין באמת ולא לחרטט

לא מומחה אבל ינסה לעזור../images/Emo3.gif

רמה - בפרוץ יש רוב של ציטרים - השאר לא ברמה כ"כ גדולה,ככה שלהתקדם הרבה יהיה לך די קשה במקורי יש קהילות שונות,תוכל להירשם לכל מיני תחרויות,להשתתף בגאטרים שמורצים כל שעה(כמו MIXIM כאלה) בהרבה מפות יש עוד הרבה מאווד דברים כמו פראנדס וכו' אבל אין לי כוח להמשיך לפרט:)

ibs123

New member
תודב אבל התשובה אבל

אבל היא לא מספיק מורחבת מה זה פראנדס? עוד מישהו?

ARMANO

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח

razaR2

New member
הסבר על friends

זה דבר מעפן שמאפשר לך לארגן רשימת חברים במשחק ואז כשאתה נכנס לרשימה אתה יכול לראות מי מחובר כרגע לסטים שלו ומי משחק כרגע במשחק ומתי הוא שיחק פעם אחרונה ויש אפשרות למסרים מידיים וכד', אבל הדבר הזה דורש סטים איידי שיש רק לשחקני המקורי. בכל מקרה, זה דבר די מיותר כי רוב שחקני המקורי משתמשים במירק או וונטרילו או תוכנות מסרים מידיים פופולריות (אייסיקיו, מסנג'ר וכד').

ממש לא מעפן\=

לא הרבה משחקים עם איסקיו מסנג'ר פתוח במשחק כדי למנוע פינגים או דרופים - יותר עדייף לראות מי מחובר באותו רגע ולאיפה בלי לרוץ לחפש אותו\=

razaR2

New member
אני אנסה לענות לך

אבל בעיקרון, אתה צריך לשחק במקורי כדי להבין. קודם כל, כדי לשחק ב 1.6 המקורי אתה צריך לקנות את המשחק counter strike: condition zero המקורי. אם אתה קונה HALF LIFE2, זה נותן לך גישה ל cs:source, אבל אני חושב שדרך הסטים אתה יכול לקנות ישירות את 1.6 והוא נקרא פשוט מאוד Counter Strike אם אני לא טועה. בקשר להבדלים: כל משתמש סטים מקורי מקבל מספר זיהוי שנקרא STEAM ID ואם אתה מקבל משרת מסוים באן כשיש לך סטים איידי, אתה לא תוכל לחזור אליו יותר אף פעם אלא אם כן יסירו לך את הבאן, לא יעזור שינוי אייפי, לא יעזור ניק אחר, לא יעזור מחשב אחר, כל עוד אתה מנסה להתחבר מאותו משתמש סטים לא תוכל להתחבר לאותו שרת ולכן כמות הצ'יטרים יורדת פלאים. בעזרת הסטים איידי ניתן גם לבנות שרתים בגישה מוגבלת ואז אתה יכול להתחבר לשרת רק מתוך אותו משתמש סטים שאיתו נרשמת לשרת וככה הרבה נובים וצ'יטרים שהם בדרך כלל אלה שמתעצלים להרשם, פשוט לא נכנסים לשרת ולכן יש רמה גבוהה יחסית. והכי חשוב, במקורי יש רמה יותר גבוהה, בפאבליקים לא בהרבה אבל בקלאבים (השרתים בהרשמה בלבד) יש רמה מאוד גבוהה יחסית לרמה שיש פה. אתה שואל האם כדאי לך לעבור למקורי, אני אומר שכן, כי בתור התחלה אתה יכול לקנות את המשחק דרך הסטים בעלות של 10$ בלבד, אם יש לך מחשב שסוחב קאונטר סטרייק כמו שצריך, זה בטח פרוטות בשבלך וקאונטר סטרייק זאת השקעה טובה כי גם אם ימאס לך בשלב מסוים, הרבה פעמים יצא לך להכנס לשחק סתם כדי להפיג שעמום וגם אם תרצה, תוכל בעתיד להחליף את המשתמש שלך בעד משהו אחר

razaR2

New member
לא הבנתי מה אמרת

אבל אני זוכר שהתחלתי את דרכי בסיזי אבל בלי גישה לרשת, אז יש שמה אפשרות לעשות משימות בכל מיני מפות נגד בוטים וזה אחד הדברים שלימד אותי איך משחקים, דרך מצוינת להתחיל את המשחק לדעתי ויש גם אפשרות לשחק סתם נגד בוטים.

elerock

New member
לסטים יש פול משחקים

HL CS1.6 CS:S CZ CNG ועוד פול אבל זה מה שיש לי בסטים

razaR2

New member
עכשיו קראתי שוב את השאלה שלך

ושאלת מה ההבדל בין HL2 (HALF LIFE2) ל source. תראה, הכל התחיל עם המשחק HALF LIFE לפני כמה שנים טובות, זה משחק יריות בגוף ראשון ברשת, אני זוכר שפעם אחת נכנסתי לבדוק את המשחק והוא מזכיר קצת אנריל טורנמנט, מהבחינה הזאת שזה לא מבוסס על המציאות אלא על מדע בדיוני. עם הזמן יצאו מודים למשחק ואחד מהם נקרא counter strike. אגב למי שלא ידע, יש עוד הרבה גירסאות לקאונטר, זה התחיל מ 1.0 ויש 1.2, 1.3 וכן הלאה ואם אני לא טועה, הגירסה שהכי הצליחה הייתה 1.5 שדומה מאוד ל 1.6 עם הבדלים קטנים, כשגרסת 1.6 יצאה, VALVE סגרו את 1.5 ואילצו את כולם לעבור ל 1.6 ואז יצאה גרסת קונדישיין זירו (CZ) שכשלה מאוד ובגלל הכישלון, VALVE חסמו את האפשרות להשיג את 1.6 בעזרת סידיקי של האלף לייף1 ובעצם אילצו את מי שרוצה לשחק ב 1.6, לקנות CZ. אחרי CZ, לפני כשנתיים-שלוש, יצאו כמעט באותו זמן שני משחקים חדשים, גירסה חדשה להאלף לייף שהיא האלף לייף2 שנחשב בזמנו למשחק בעל מנוע גרפי הכי טוב שהכיר העולם וגירסה נוספת ל CS שהיא CS:SOURCE. בין 1.6 ל SOURCE אין שום קשר תקשורתי, הקשר היחידי ביניהם הוא שזה אותו משחק עם שיפורים, גרפיים בעיקר, אבל מי שמשחק בסורס לא יכול לשחק ב 1.6 ולהפך וכמובן שצריך לקנות אותם בנפרד כדי לשחק בשניהם או לשלם יותר לסטים ולקבל אותם ביחד. בקיצור חחח, אם אתה רוצה להמשיך לשחק איתנו, דרך סורס ובטח שדרך האלף לייף, לא תוכל לעשות את זה, אתה צריך לקנות את Counter Strike (בלי שום תוספת לשם) ואם אתה קונה מחנות מחשבים, תקנה את המשחק Counter Strike:Condition Zero. *מצטער על החפירה, פשוט זה סיפור די מעניין, אני זוכר כשסורס יצא, כל הטורנירים הגדולים בעולם אמרו שככל הנראה הם יסגרו את הטורניר 1.6 ויחליפו אותו בטורניר סורס מה שהיה מאלץ ברמה מסוימת את כולם לעבור לסורס, גם היו שמועות ש VALVE מתכוונים לסגור את 1.6 כדי שכולם יעברו לסורס, למזלנו, הם חכמים והם רואים ש 1.6 זאת הגירסה המוצלחת והם לא יסגרו אותה בקרוב ככל הנראה.

razaR2

New member
99% שזה פרוץ

זאת אומרת, יש לך כל מיני משחקים אבל הם לא המקוריים, בדיוק כמו מה שאנחנו משחקים כאן. בתקופה שאני התחלתי לשחק היו תוכנות שפרצו את הסטים והביאו גישה לכל המשחקים - גישה מקורית, אני זוכר שלי היה את זה ושיחקתי בשרתים של המקורי, אבל מאז וואלוו שיפרו מאוד את האבטחה שלהם.

Apoca Lypse

New member
עדיין יש מטומטמים שאם אתה יודע את המשתמש

ככה תוך שעה אתה פורץ להם למשתמש להם שמים סיסמאות מפגרות

PinKy The KiNg

New member
אני רק יוסיף למה שכולם כבר הסבירו כאן..

שאהלף לייף 2 זה מישחק יפה ,עם משימות קשות ומענינות .. גרפיקה יפה ... אם אני זוכר נכון זה על חייזרים(|חייזר|) שמגיעים לכדור הארץ ... אני חושב שאתה ממש תהנה עם תיקנה האלף לייף2 רק חבל שאנשים פה לא משחקים בסורס היה יכול להיות ממש כיף .. אני שוקל למחוק 1.6 ולהתחיל לשחק סורס.

razaR2

New member
האלף לייף וסורס

דורשים מחשב חזק מאוד אחרת לא נהנים מהגרפיקה המדהימה של המשחקים האלה. ובקשר לסורס, אני לא חושב שהוא טוב, דבר ראשון ההגדרות שלו שונות מ 1.6, זאת אומרת, יש הרבה פקודות שונות ואין בארץ הרבה אנשים שמבינים טוב בפקודות האלה לדעתי. דבר שני, הם די הרסו את המשחק שמה, אפשר להרים מהרצפה רימונים של מישהו שמת, הרבה יותר קל להרוג - נשקים עושים הרבה יותר נזק לעומת 1.6, הגרפיקה אמנם מדהימה, אבל לדעתי הרסו את המפות, הוסיפו כל מיני דברים והורידו כל מיני דברים, לא יודע, הרסו את הקלאסיות של המשחק, יש סיבה למה 1.6 שזה משחק בעל גרפיקה שכבר מזמן לא נחשבת גבוהה, היה עדין וגם יהיה משחק כל כך ממכר וכל כך פופולרי, הרבה יותר מכל המשחקים עם הגרפיקה המטורפת. אה ונקודה נוספת לגבי סורס, ברמה מסוימת חבל שזה ככה, אבל בארץ יש מעט מאוד השקעה מקצועית במשחק, זאת אומרת שאין כמעט קהילות מאורגנות עם שרתים ואין כמעט טורנירים ואין כמעט גאטרים, הקהילה הישראלית במשחק הזה עוד בשלבים הראשונים שלה והיא ממש לא מושקעת, מה שאומר שגם אין שמה רמה גבוהה במיוחד.

elerock

New member
סורס משחק יפה אבל

אחרי שמשחקים CS 1.6 כול כך הרבה זמן קשה מאוד להתרגל...

למעלה