עכשיו קראתי שוב את השאלה שלך
ושאלת מה ההבדל בין HL2 (HALF LIFE2) ל source. תראה, הכל התחיל עם המשחק HALF LIFE לפני כמה שנים טובות, זה משחק יריות בגוף ראשון ברשת, אני זוכר שפעם אחת נכנסתי לבדוק את המשחק והוא מזכיר קצת אנריל טורנמנט, מהבחינה הזאת שזה לא מבוסס על המציאות אלא על מדע בדיוני. עם הזמן יצאו מודים למשחק ואחד מהם נקרא counter strike. אגב למי שלא ידע, יש עוד הרבה גירסאות לקאונטר, זה התחיל מ 1.0 ויש 1.2, 1.3 וכן הלאה ואם אני לא טועה, הגירסה שהכי הצליחה הייתה 1.5 שדומה מאוד ל 1.6 עם הבדלים קטנים, כשגרסת 1.6 יצאה, VALVE סגרו את 1.5 ואילצו את כולם לעבור ל 1.6 ואז יצאה גרסת קונדישיין זירו (CZ) שכשלה מאוד ובגלל הכישלון, VALVE חסמו את האפשרות להשיג את 1.6 בעזרת סידיקי של האלף לייף1 ובעצם אילצו את מי שרוצה לשחק ב 1.6, לקנות CZ. אחרי CZ, לפני כשנתיים-שלוש, יצאו כמעט באותו זמן שני משחקים חדשים, גירסה חדשה להאלף לייף שהיא האלף לייף2 שנחשב בזמנו למשחק בעל מנוע גרפי הכי טוב שהכיר העולם וגירסה נוספת ל CS שהיא CS:SOURCE. בין 1.6 ל SOURCE אין שום קשר תקשורתי, הקשר היחידי ביניהם הוא שזה אותו משחק עם שיפורים, גרפיים בעיקר, אבל מי שמשחק בסורס לא יכול לשחק ב 1.6 ולהפך וכמובן שצריך לקנות אותם בנפרד כדי לשחק בשניהם או לשלם יותר לסטים ולקבל אותם ביחד. בקיצור חחח, אם אתה רוצה להמשיך לשחק איתנו, דרך סורס ובטח שדרך האלף לייף, לא תוכל לעשות את זה, אתה צריך לקנות את Counter Strike (בלי שום תוספת לשם) ואם אתה קונה מחנות מחשבים, תקנה את המשחק Counter Strike:Condition Zero. *מצטער על החפירה, פשוט זה סיפור די מעניין, אני זוכר כשסורס יצא, כל הטורנירים הגדולים בעולם אמרו שככל הנראה הם יסגרו את הטורניר 1.6 ויחליפו אותו בטורניר סורס מה שהיה מאלץ ברמה מסוימת את כולם לעבור לסורס, גם היו שמועות ש VALVE מתכוונים לסגור את 1.6 כדי שכולם יעברו לסורס, למזלנו, הם חכמים והם רואים ש 1.6 זאת הגירסה המוצלחת והם לא יסגרו אותה בקרוב ככל הנראה.