שאלה למומחים
היי, בתמונה בשר לחמין שנתן לי הקצב בסופר (נתח מס' 8, שריר לדבריו). שאלתי היא האם צריך להוריד את השומנים, ה"כיסוי" הלבן (מה זה ?) - מרקם קצת ניילוני, נראה גם שעובר גיד עבה לבן בתוך הנתח. בקיצור, האם לחשוף את הנתח שייראה הבשר באמת, או להשאיר כך ולהכניס לחמין. מצ"ב תמונות להתרשמותכם תודה רבה ומצפים לתשובה
היי, בתמונה בשר לחמין שנתן לי הקצב בסופר (נתח מס' 8, שריר לדבריו). שאלתי היא האם צריך להוריד את השומנים, ה"כיסוי" הלבן (מה זה ?) - מרקם קצת ניילוני, נראה גם שעובר גיד עבה לבן בתוך הנתח. בקיצור, האם לחשוף את הנתח שייראה הבשר באמת, או להשאיר כך ולהכניס לחמין. מצ"ב תמונות להתרשמותכם תודה רבה ומצפים לתשובה