שאלה למומחים

menimm

New member
שאלה למומחים

היי, בתמונה בשר לחמין שנתן לי הקצב בסופר (נתח מס' 8, שריר לדבריו). שאלתי היא האם צריך להוריד את השומנים, ה"כיסוי" הלבן (מה זה ?) - מרקם קצת ניילוני, נראה גם שעובר גיד עבה לבן בתוך הנתח. בקיצור, האם לחשוף את הנתח שייראה הבשר באמת, או להשאיר כך ולהכניס לחמין. מצ"ב תמונות להתרשמותכם :) תודה רבה ומצפים לתשובה
 

menimm

New member
התחלתי "לקלף", וזו התוצאה....

האם להמשיך בתהליך ההתעללות... (תמונת הצד השני של הנתח)
 

אחשל

New member
לטעמי רק לנקות קצת משומנים וסרחים עודפים

לא צריך ממש "לקלף" את הבשר הזה מכיוון שהוא נכנס לבישול ארוך מאוד. מספיק לחתוך לפרוסות גדולות ולהכניס לתבשיל. בהצלחה ובתאבון.
 

menimm

New member
לא מבין ...

האם להשאיר כמו שהוא ורק לחתוך ?? תודה :)
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif לא צריך להמשיך ולקלף

בבישול הארוך הרוב יצטמק ויקטן. רק לחתוך לפרוסות או קוביות גדולות ולהכניס לחמין
 

menimm

New member
תודה לשניכם ! הוכנס לחמין לאחר כבוד :)

ואם כבר בענייני בשר לחמין - האם יש נתח מומלץ במיוחד? אין הגבלת מחיר ...
 

bigjack

New member
אני אוהב את השפונדרה (קשתית)

ורגל בקר בחמין שמוסיפים מהשומן שבהם המון טעם לתבשיל. או בשר שריר מס' 8 שקצת יותר סיבי .
 
למעלה