שאלה למומחים

שאלה למומחים

כתבתי מסר אישי. כשרציתי לשלוח אותו - נעלם לי כלא היה. איך אפשר להחזירו.

את הנעשה אין להשיב !

סבתא שלי היתה אומרת : "כנראה שהמסר לא היה חשוב" וברצינות : לא הצלחת,נסה שנית ואם לא יש פעם שלשית וכן הלאה......... מירי.

אני לא נתקלתי בתופעה כזו

אבל מציע כך: לפני שיגור הטיל, כדאי לסמן את הקטע שכתבת זה עתה (השאר זו ההיסטוריה), ללחוץ על CTRL+C כדי להעתיק את הקטע לזיכרון הזמני של המחשב, וכך, אם לא הצליח השיגור, אפשר לנסות לשגר שנית.

ירון ידידי - תגובה

צהריים טובים לך. אתה אולי לא נתקלת בזה,( טוב, אתה מנהל) אבל לי זה קרה בשבוע שעבר, והתקשרתי אליך.( ובהחלט ניסית לעזור, ככל יכולתך.) וגם זה לא הלך. אז אולי לא נתקלת, אבל בהחלט מודע, לתופעה הזו. אולי כדאי לשאול, בעצת חכמים בתחום,. את השאלות: למה זה קורה? והאם יש פתרון? שיהיה לך יום נעים. יום טוב.

כאשר לך זה קרה, בדיוק

המערכת ש הפורמים היתה בתהליך של שידרוג לשרת ולכן לא יכלה לקבל את מכתבך. דברים כאלה יכולים לקרות גם בגלל בעיות במחשב האישי שלך ולכן הצעתי להעתיק את המכתב ל"קליפבורד" לפני שנפרדים ממנו לשיגור. בעבר גם יעצתי שכשאר כותבים משהו ארוך, עדיף לכתוב אותו במעבד התמלילים, לשמור אותו ורק כשמרוצים ממנו לשלוח אותו בפורום. העתק תמיד נשאר אצלך.

לחברשל כולם - תשובה

צהריים טובים לך חברי. מצטער לאכזב אותך, אבל אין אפשרות להחזיר את זה. ( אלא אם, יש דרך אחרת שאינני מכיר.) גם לי זה קרה, ולא פעם. הזעתי שעה בלכתוב מסר, והוא נעלם לי. כל מאמציי להחזירו עלו בתוהו. ניסיתי כל מיני דברים שחברים הציעו לי, כולל: "רענן דף", ויוק. מאומה. זה הרתיח אותי, כי אני לא קלידן מתקדם, (אני עדיין המתחילים, ומדפיס רק עם אצבע אחת.) ברור שלא חזרתי לכתוב שוב, את אותו מסר, היה לוקח לי, עוד שעה לשחזר אותו. צריך אולי לחכות, לעצת המומחים במחשבים, ויש לנו המון כאלה בפורום. שיהיה לך יום טוב, ולא עצבני( בגלל המסר.) יום טוב.

לפעמים לחיצה על

BACK בפינה השמאלית (אנגלית) למעלה יכולה להחזיר לעמוד שנעלם (הקודם).

יום טוב ידידי שמחתי לשמוע ממך

הכתיבה והמחשבה , שנמחקים במחי יד אחת - מתסכלים מאוד. כבר חשבתי, שהאצבעות שלי שמנות מדי , והן אשמות. חיפשתי על מה לחצתי,לפני שזה קרה. אחר כך - חשבתי , שהמחשב שלי אשם, כבר תכננתי לקנות מחשב חדש. אחר כך, חשבתי - שאשתי החמודה , שיחקה - בלי ידיעתי במקלדת. התברר לי שידיה נקיות, ולא במעל. אחר כך - החלפתי את החוטים - חשבתי שעשיתי פלונטר , חוט נוגע בחוט וגורם להשראה. עד שבאה מירי - החמודה שלנו - ומצאה את הפתרון - את הנעשה אין להשיב תגיד לי , כך אפשר להקים מדינה ? אם אחרי כל צעד , נהרס לך משהו, וגמרנו - אין להשיב. מי שיעזור בנושא הזה - כנראה , יעזור להרבה כמונו - חסרי ישע.

כדאי להתייעץ עם.......

זקנמוךקרח כי חוץ מזה שהוא לא סובל את עצמו, נראה שהוא יש לו הרבה שכל והוא מבין במחשבים. מירי

למירי - הוא עוד לא התעורר

הוא יגיד לנו כבר ערב טוב | רק המתעוררים וכותבים ב - 0733 , יכולים לברך בבוקר טוב.. ד"ש

ואמנם ברכתי

חברשל יקר ! יפה שאתה עוקב אחרי. אמנם, השעה היתה 07.33 וברכתי בקר טוב את חברי הפורום ואת בי. אגב - אין לי עדיין את הזכות הקיימת לך להנות מהפנסיה. אני צריכה לחכות עוד איזה שנה-שנתיים. מירי.

מירי צדקת במאה אחוז

הזקנמוךקרח למרות שהוא לא כזה בתאור הוא אשף מחשבים אז יאללה להפעיל את הבטלן שיתן תשובה

גם לכם היו בעיות במשך היום להכנס

לפורום? האמת שאגדה עתיקה טוענת שבמעמקי הפורומים מסתתרת לה מפלצת ההודעות שמדי פעם בטוב ליבה ביין (או מה שזה לא יהיה שמפלצות שותות), היא משתעשעת לה קלות בהעלמת הודעות, בהפלת שרתים ועוד אי אילו תעלולים מרגיזים........
ועכשיו ברצינות סביר להניח שיש עומס על השרתים של תפוז ולכן כל התקלות. וחוץ מזה - שיהיה ערב קריר ונעים

למעלה