שאלה למומחים

שאלה למומחים

אני אמנם גם רוכב אופניים אבל לא בגיל ובמקצועיות שלכם למרות שאני רוכב חמש פעמים בשבוע.השאלה היא אמנם לא על אופניים אבל יש קירבה.מידי פעם אני קורא פה על חומר בשם גיפה שאני מבין אוטם חורים בפנימית האם יש אפשרות גם להשתמש בו לצמיגים קטנים של טרקטורון מכסחת דשא אשר נהיו בהם חורים קטנים ולטענת מתקן הפנצרים אין אפשרות לתקנם בגלל גודלם הקטן.וגם איפה אפשרי להשיג את החומר ומה הכמות ביחס לגודל הצמיג.תודה מראש.

nirsam

New member
בעיה !

עד כמה שידוע לי נבחנה האופציה הזאת לגבי צמיגים גדולים מאופנועים עד מכוניות והתברר שבצמיגים אלו משפיע נוכחות נוזל הג'יפה בכמות הנדרשת (או כל נוזל אחר) על יציבות הרכב. ניר

Natz Natz

New member
לתיקון בטרקטורון אתה יכול להשתמש

במן חוט עם דבק עליו, אני לא יודע איך לבטא זאת בעיברית. החוט הוא לא ישר, אתה מורח דבק.מחכה קצת ומחדיר אותו ע"י מחט גדולה לתוך הצמיג. פתרון כזה יעיל שלא נתקלתי עדיין במשהו יותר טוב - לגבי טרקטורונים. המידע מתייחס במקרה ואתה לא משתמש בפנימיות. יום טוב

sdanpo

New member
לטרקטורונים....

הפתרון היחיד היעיל שאני מכיר זה הפתרון שניצן פרט פה מעלי... חומר של אופניים בבודאות!!! לא יעיל לטרקטורונים וזאת משום שהלחץ בצמיג של טרקטורון הוא 3-4 PSI ואילו באופניים 40-50 . ולכן הג'יפה לא ממלאת את החורים. בהצלחה דן פורת

Natz Natz

New member
מתי "מסע ../images/Emo61.gif הכומתה" הבא?

של רכיבת הניווט בישראל לחובבנים.... היה נהדר

saararni

New member
המוסכניק שלי קרא לזה פטריה וזה

טוב בעיקר לחורים קטנים- משחילים מבפנים כלפי חוץ וזה תופס יפה, לפחות בקטנוע שלי.

למעלה