שאלה למומחים

• פותח הנושא RP3
  • פורסם בתאריך

RP3

New member
שאלה למומחים

מה זה קרטון ביצוע? איפה אני משיג כזה דבר? ואיזה דבק אני מורח כדי להדביק את הפאזל לקרטון ביצוע? תודה לכוווולם

Puzzluna

New member
קרטון ביצוע ../images/Emo91.gif

ניתן לרכוש קרטון ביצוע בשקלים בודדים בכל חנות למכשירי כתיבה. הדבקה: קחו קרטון ביצוע נוסף. הניחו אותו על גבי התמונה, שיווצר "סנדביץ" - והפכו את הפאזל. כעת, כשהחלק האחורי של הפאזל כלפי מעלה, מרחו עליו שכבה דקה אך מלאה של דבק פלסטי רגיל. הצמידו את קרטון הביצוע לחלק האחורי של הפאזל. המתינו מספר שעות עד שיתייבש.

gong1

New member
עוד שאלה למומחים

כל פאזל עגול בא עם סטנד? כי ראיתי באתר של הפאזלים פאזל של שר הטבעות ולא היה רשום שהוא בא עם סטנד.

פאזלים כדוריים באים עם סטנד

עד כמה שידוע לי רק הם באים עם סטנד, העגול של שר הטבעות שראיתי הוא עיגול, לא כדור, לכן כנראה שלא מגיע עם סטנד, אבל אולי זה לא אותו אחד. בכל מקרה בהצלחה

Puzzluna

New member
סטנד...

פאזלים כדוריים מגיעים עם סטנד. הפאזל של שר הטבעות הוא עגול ולא כדור.

jonigat

New member
ניתן להדביק פאזלים...

בעזרת מאסקנטייפ (אותו נייר דבק עשוי נייר עבה). פשוט לכל אורך ורוחב הפאזל. ככה אני עשיתי.

אם כבר הציעו מאסקינג טייפ-

אז נזכרתי במשהו-מישהי שהתארחתי אצלה בגרמניה לוקחת דפים של מגזינים ומדביקה אותם על הצד האחורי של הפאזל, ואז לוקחת כמה פסים של דבק דו צדדי חזק ותולה על הקיר(יש להם טפטים עבים כאלה על הקירות אז זה לא חוכמה...), אבל זה אחלה רעיון למי שלא רוצה למסגר, כי אפשר לתלות על דלת או משהו... סתם נזכרתי וחשבתי לשתף
רק טוב, פרבולה

למעלה