שאלה למומחי דואר אלקטרוני

אבאשל

New member
שאלה למומחי דואר אלקטרוני

מערכת הפעלה 98SE חיבור ISDN 128 אוטלוק אקספרס לא מצליח לשלוח דואר אלקטרוני שמצורף קובץ (לא חשוב איזה גודל) מקבל חופשי ושולח דואר ללא קבצים חופשי אני אחרי התקנה מחדש (מהיאוש
) וניסיתי כמה תוכנות דואר יש למישהו רעיונות?

carmonle

New member
ניתקלתי בבעיה זהה כאשר התקנתי

norton systemworks pro 2002. היתה התנגשות של תוכנת פרוקסי לשיתוף אינטרנט INTERNETSHARE עם פירוול BLACKICE והנורטון. ברגע שהסרתי את הנורטון הצלחתי לשלוח דואר אלקטרוני עם קבצים. הבעיה ידועה לסימנטק אולם אין פיתרון. אני פתרתי את הבעיה בכך שעברתי לשיתוף אינטרנט תחת חלונות + תיקון קל בקובץ INI של הפירוול שגרם לנורטון להפסיק להגן באופן אוטומאטי נגד ווירוסים - זאת לפי הנחיית סימנטק ערן כרמון

אבאשל

New member
נורטון אכן בעייתים אבל...

זה לא המקרה - לא מותקן לי שום מוצר של סימנטק.... דרך אגב - ניסיתי גם להתקין 2000 והבעיה חזרה אחרי כמה ימים... יש לי הרגשה שזה משהו בבזק

carmonle

New member
לדעתי מדובר בהתנגשות של תוכנה

אשר משפיעה על שליחת דואר. מאז שעליתי שמדובר אצלי בתוכנת הפרוקסי וביטלתי אותה נעלמה הבעיה. ערן

dov98

New member
תנסה את זה

שאלות נפוצות בנושא: Outlook Express תחום: בעיה ללא הודעת שגיאה 7 שאלות: [1] -------------------------------------------------------------------------------- 1. בתוכנת Outlook Express 5 כאשר לוחצים כפתור Send & Receive נפתח חלון לרגע קצר מאד ומיד נסגר ופעולת השליחה/קבלה לא מתבצעת. כיצד ניתן לפתור בעיה זו? קובץ folders.dbx פגום . לחץ על התחל, לאחר מכן לחץ על חפש ולאחר מכן לחץ על קבצים או תיקיות. בתיבה שם הקובץ רשום Folders.dbx. לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על הקובץ שנמצא ובחר באפשרות שינוי שם. רשום Folders.old. הפעל מחדש את Outlook Express.

asafstov

New member
תנסה את זה

תנסה להוריד את הגודל של מנת האיי פי (במאפיינים של הפרוטוקול TCP/IP זה כנראה נובע מבעיה באפסטרים שלך. מקווה שזה יעזור

אבאשל

New member
תודה...

ניסיתי כבר... זה לא עזר, מה שכן - גיליתי שיש לי בעיה דומה כשאני מעלה הודעות לפורומים... הודעות עם קובץ פשוט לא עולות. אני מנסה לעבוד קצת עם תכנת דואר BAT , היא לא תומכת עברית כמו שצריך אבל אולי הבעיה תיפטר..

dov98

New member
בהסרה של תכניות תסיר את

האקספלורר (זה לא יסיר אותו) אבל יתקן אותו. יתכן וזה יעזור.

dov98

New member
אפשרות נוספת, תכנס לאתר

אקספלורר ותתקין אותו מחדש על הקיים

dov98

New member
לפני הכל........................

תוציא את כרטיס הרשת שלך ממצב אוטומטי ושים אותו במצב half duplex 10MB , גם אם זה לא זה כך הוא צריך להיות ויעזור בעתיד.

אבאשל

New member
OK

הורדתי את גודל הפקט, התקנתי מחדש אוטלוק אקספרס, שיניתי מהירות מודם, כרגע נראה בסדר. אגב אין לי כרטיס רשת על המחשב הזה... מודם ISDN. נראה איך זה יתנהג תוך כמה ימים

למעלה