שאלה למומחי הטורנירים

shaywh

New member
שאלה למומחי הטורנירים

טורניר זול, דולר כולל הכל. בליינדים 50-100, אני מעלה ל300 UTG עם QQ. הבן אדם אחרי דוחף את הערימה שלו שמכסה בערך שתי ערימות כמו הממוצעת שלי. כולם מתקפלים עד אלי. עכשיו ברור לי שיש לו אס כלשהו כי הוא פשוט לא יודע לשחק אותם ודוחף במקום לחשוב יותר מדי. ככה שבגדול אני פייבוריט ולכן השוויתי. האס עשר שלו תפס אס ושתי עשיריות ועפתי 264 כשהכסף מתחיל ב102. השאלה היא אם פעלתי נכון ביחס לשלב בטורניר. באמת הייתי צריך להיכנס אול אין ברגע שהסיכויים לטובתי או לקפל את היד הטובה ולחכות עם המהלכין האלה לשלבים המאוחרים יותר? ובכלל, באיזה שלב בטורניר אתם מתחילים להשתחרר? אנטי? ITM? כשאתם יורדים לאיזור שמתחת ל30BB?

דם הבן

New member
ואם זו היתה יד של מאה דולר?

אתה ידוע כמאד לוס. אני חושב שהייתי מקפל, אבל לך תדע. היה יכול להיות לו גם זוג קינגים, נסיך, מלכות (אפשרי) ועוד כל מיני. שמת אותו נכון, ולקחת הימור.

Papito

New member
זה היה בשלב מוקדם?

בטורנירים מרובים. אני נשאר בונקר ומשחק אך ורק את ה5 ידיים ההתחלתיות הכי חזקות וגם זה רק בפוזישן. כשאני קונה יד אני הולך איתה חזק. וככה אם אני שורד את השלב הראשון הזה אני מרוצה. דווקא לפני די הרבה זמן, איזה חודשיים בערך שיחקתי בFTP טורניר של 1.25 והחלטתי להצטרף לחגיגת אול אין שרצה בתחילתם של כל SNG כזה, ומשום מה פגעתי ולקחתי את הסיבוב, ומשם שיחקתי לוס שאפילו אני התפעלתי על עצמי, בסוף סיימתי את הטורניר שני לדעתי אם כולם קיפלו אתה פעלת נכון וסבלת מבאד ביט קשה.

2המרפא

New member
good call

אין מה לעשות להתבנקר כשיש אתה יושב עם זוג מלכות זה מיותר. באותה מידה אתה יכול להפסיד עם זוג אסים זה לא באמת משנה. בכל מקרה אין מה לעשות זה קורה לפעמים עפים מוקדם מהצפוי. עשית מה שצריך כדי להכפיל את עצמך וזה התפקשש קורה אין מה לעשות. אני אתמול עשיתי פעממים סאק-אאוט נגד פוקט אס גם זה קורה וגם לקחתי את הטורניר. אין מה לעשות לפעמים היד הטובה לא תמיד מנצחת

ברור שלהשוות

אם עם זה לא תשווה אתה יותר טייט מטייץ עשית מהלך טוב אבל איך אומרים לפעמים סנטימטר של מזל עדיף על קילומטר של שכל

יוהדיקו

New member
אין מה לעשות בעניין זה הפוקר.

אתה פעלת נכון! אני לרוב מעדיף במצב כזה לעשות רייז גבווה (כמו שעשית) ולבדוק אם באו K, A או צבע/סט כדילדעת איך וכמה ללחוץ על הגז אחרי הפלופ. בכל מקרה כמו שקרה לך עדין עשית נכון שלחצו אותך והגבת לקריאה שלו A 10 הרי פריפלופ היית פיבוריט של 70% לזכיה ביד. לא נורא זה הפוקר שיהיה בהצלחה להבאה

לא חושב שהוא שחקן רע

עובדה שהוא הגיע לשם ולא יודע איפה הוא גמר אבל טעות גדולה שהשתלמה לו לבסוף הוא הלך על מום גם אני מדי פעם עושה את זה כשיש מום על יד לפעמים זה מצליח לפעמים לו

modz0r

New member
זה שהוא הגיע רחוק לא אומר כלום

לא בהכרח מי ששיחק יותר טוב, הוא זה שניצח. הוא לא בילף פה, והוא לא קרא אף אחד - הוא שיחק גרוע, השווה עם יד זוועתית (ה-62), והצליח לנצח במזל.

מסכים איתך

במאה אחוזז לא אמרתי שהוא קרא זו מבחינה של פוקר היתה טעות של מתחילים אבל מה שאמרתי זה שכנראה היה לו מום והוא זרם איתו ותגיד לי שאתה בכלל לא הולך על מומים אני לא אאמין לך גם לי יש לפעמים ידיים מוזרות שאני הולך איתם במקום לזרוק אותם אבל כל עוד זה לא נעשה על בסיס קבוע זה טוב להמר לפעמים לא אמרתי שהוא יותר טוב מאלה שהלכו לפניו אלא טענתי שאם הוא הגיע לשם זה אומר שהוא שחקן טוב וזה לא נכון לשפוט אותו לפי יד ספציפית אחת

modz0r

New member
לא, אני לא

כל מה שאני עושה בפוקר זה לפי הגיון. כן, לפעמים אני נכנס ליד עם משהו "מוזר", ואם אני פוגע אז סבבה ואם לא אני לפעמים מנסה לבלף - אבל אם עושים לי רירייז פעמיים, ואין לי כלום חוץ מ-flush draw ממש נמוך, אני אזרוק את הקלפים בלי לחשוב פעמיים. אתה מבין הרי שיש לא בדיוק גרוע שלשחקן עם המלכות יהיה במקום זה AT לבבות, ואז גם אם הוא פוגע בפלאש שלו הוא מפסיד, נכון? לשחק כמו שהוא שיחק בידיים האלו, זה כאילו להראות לאנשים שטוענים שפוקר זה מזל טהור שהם צודקים.

זונע

New member
בטח שאפשר לשפוט אותו לפי יד ספציפית

אם היא מסמלת מהלך של טירון שלא מבין כלום בפוקר-אז למה שלא נשפוט? הוא שיחק רע והוא שחקן רע אם זה המהלכים שהוא עושה.

למעלה