שאלה למומחי העריכה שביניכם
|בבקשה

• פותח הנושא E44
  • פורסם בתאריך

E44

New member
שאלה למומחי העריכה שביניכם../images/Emo35.gif|בבקשה

אני שוקל לרכוש כרטיס Pinnacle Pro1 עם תוכנת Premiere מתאימה לצורך עריכת סרטי אירועים (חתונות וכד'). המחשב שברשותי הנו פנטיום 3 עם 256M זכרון ו- 20G זכרון קשיח. האם יש צורך לשדרג את המחשב לצורך העניין וכן האם לאחר השידרוג, העסק יעבוד כמו שצריך? תודה מראש למגיבים.

goldy

New member
2 שינויים:

1) תוסיף דיסקשיח של 80GB לפחות (לא ווסטרן דיגיטל). 2) שקול כרטיס DvStorm2.

E44

New member
אם אפשר לשאול

למה לא WD? מהו כרטיס DvStorm2? מה יתרונותיו?

shevachs

New member
ב- dvstorm2 של canapus...

real time הרבה יותר מהיר. פינקל לא תומכים לאורך זמן בחומרות שלהם. כדאי מחשב חזק P4 2500 +' זיכרון ram בין 512 ל 1024. דיסק מהיר וכמה שיותר גדול (לי יש WD עם 232 גי'גה, שעובד מצויין.) כרטיס מסך עם 2 יציאות לשני מוניטורים.

goldy

New member
היה לי WD, והדיסק התרסק ../images/Emo10.gif

DvStorm2 הוא הכרטיס הטוב ביותר לעורכים חצי מקצועיים: יש בו המון אפשרויות והוא לא יקר.

E44

New member
../images/Emo4.gifלגבי Premier pro1

הוצע לי כרטיס של Premier שנקרא Liquid והבנתי שהוא טוב יותר. האם אכן כך? מה ההבדל בין השניים?

mapleleaf

New member
מחשבים...

אוקיי , אז ככה: א. תוסיף זכרון (מינימום 512MB) ב. קנה דיסק קשיח וכן WD במיוחד ה120GB עם ה8MB CACHE הם מגיעים עם 3 שנות אחריות והם מהירים מאוד (יש לי אחד כזה) ג. לגבי המחשב עצמו , אם אתה יכול להרשות לעצמך תשדרג ל P4-2.2 או 2.6 , מה שלא יהיה לא סלרי ! לגבי כרטיסי עריכה , אם אתה לא צריך ללכוד ישירות מטלויזיה אני הייתי קונה כרטיס FIREWIRE ללכידה ממצלמת וידאו ו canopus ADVC-100, אם לא לך על הDV STOMR . אני יודע שהמוצרים שלהם מאוד טובים ואיכותיים. והכי חשוב, אחרי שתרכוש את הציוד ספר לנו מה דעתך עליו ואם אתה ממליץ !

mapleleaf

New member
ועוד משהו..

מצ"ב קישור שבו תוכל לקבל את כל המידע שאתה צריך על הכרטיסי לכידה. אני באופן אישי אוהב את הSTUDIO 8 של PINNACLE אבל לא הייתי קונה את הכרטיס לכידה שלהם אלא את שזה של CANOPUS.

למעלה