שאלה למומחי הפורום האם מסוגלת

kobi08

New member
שאלה למומחי הפורום האם מסוגלת

פיטסבורג לעשות יותר מ23 נק נגד ההגנה של פילידלפיה איגלס? נא עזרתכם מדובר בעניני כסף..

Yo-man

New member
פיטסבורג יכולים לעבור את מחסום ה-23

אם תסתכל על המשחקים שלהם מתחילת העונה תראה שרק פעמיים הם לא הגיעו ל-23 נקודות, וזה היה נגד מיאמי ונגד בולטימור, 2 קבוצות עם הגנת ברזל. פילדלפיה, עם כל הכבוד והאהבה, היא קבוצה מצויינת עם הגנה טובה ויעילה, אבל לא יותר מזה. נגד אוקלנד נצחו פיטסבורג 24-21 סינסנטי 28-17 קליבלנד 34-23 דאלאס 24-20 ניו אינגלנד 34-20 מכל המשחקים האלה, רק המשחק נגד דאלאס היה בחוץ (והשניים של מיאמי ובולטימור), כך שבבית הממוצע שלהם עד היום הוא 30 נקודות, וזה כולל נגד NE שלה הגנה מאוד חזקה. אני הייתי שם 27 נקודות על פיטסבורג להיום. עכשיו אני רק מקוה שמק'נאב יכול לשים יותר

dbroncos

New member
פיטס בבית

ובבית הם חוגגים. אבל אסור, אסור, אסור להסתמך על עיצה של מישהו אחר בענייני כסף. אמנם מצד אחד יש את מי להאשים, מצד שני, להאשים מישהו וירטואלי זה קצת בעייתי. הנה, אני אפילו לשים את התשובה במקום לא הצלחתי .... trust me - been there, done that תקשיב, אבל לך על מה שאתה מאמין בו. זה אומנם אומר להאשים את עצמך, אבל כל אחד ששם כסף על אריזונה שתנצח את בופאלו מגיע לו ובמחשבה שניה, משחק הריצה של השתיים הוא לא משהו עם כל הפציעות, זה אומר שלהגנות יהיה יותר קל. דרבי, יוקרה, ומאזנים טובים על הכף - אני אישית לא הייתי שם כסף על המשחק הזה.

Yo-man

New member
צודק בעצה שלך, דברוקוס ומשהו נוסף

ואני הראשון לצאת נגד הימורים על אירועי ספורט, אבל השאלה היתה על היכולות, לא ההסתברות. מה שניסיתי זה להראות ניתוח זעיר של המשחקים עד כה. ה-27 נקודות שאני דברתי עליהן זה אם עופרי היה מתקשר אלי ושואל כמה אני חושב שיצא המשחק (מה שקורה מידי פעם). זה לא שאני מוכן לשים שקל אחד על זה. זה סתם ניחוש מבחינתי. ונקודה למי שמחכה למאנדיי נייט - הליגה יצאה בהודעה שרנדי מוס לא ישחק... מי שמעוניין להחליף את ההימור שלו (רק 3 הימרו על מיניסוטה) יכול עדין לעשות זאת עד מחר. שלא תגידו שאני לא מתחשב ורחום

kobi08

New member
יורם!! אתה תותח הצלת לי כמות מכובדת

של מזומנים..טוב לא הלאה איתך בסיפורי הימורים בספורט כי אתה נגד אבל מבחינתי לראות משחק ולא להמר עליו זה כמו לצאת יציאה אפלטונית עם בחורה יפיפיה..או ללחוץ פול גז ולגלות שאתה בכלל בנוטרל טוב שבוע טוב ובהצלחה לאינדי אני 3מ3 בינתיים

למעלה