שאלה למומחי השמרים
שלום לכולם, אשמח לעזרה.
הכנתי עוגת שמרים שבלולים עם פטיסייר מבצק שמרים עלים, אבל ממש בסוף האפייה העוגה מאבדת מהנפח. וברגע שאני מברישה בסירופ סוכר כשהעוגה חמה היא ממש מתחילה לקרוס.
נראה לי שהבעיה במלית למרות שהכנתי אותה כמו פטיסייר קלאסי, כאילו שהמלית מתנהגת כמו עוגת גבינה שמוציאים מהתנור ומאבדת נפח.
מישהו יודע איך פותרים את זה? איך מייצבים אותו או דואגים שזה לא יקרה?
שלום לכולם, אשמח לעזרה.
הכנתי עוגת שמרים שבלולים עם פטיסייר מבצק שמרים עלים, אבל ממש בסוף האפייה העוגה מאבדת מהנפח. וברגע שאני מברישה בסירופ סוכר כשהעוגה חמה היא ממש מתחילה לקרוס.
נראה לי שהבעיה במלית למרות שהכנתי אותה כמו פטיסייר קלאסי, כאילו שהמלית מתנהגת כמו עוגת גבינה שמוציאים מהתנור ומאבדת נפח.
מישהו יודע איך פותרים את זה? איך מייצבים אותו או דואגים שזה לא יקרה?