שאלה למושבניק-בהמשך למה שכתבת על ססקצ'ואן

manutdfan

New member
שאלה למושבניק-בהמשך למה שכתבת על ססקצ'ואן

נכנסתי לאתר,תודה על הקישור אגב, בעיקרון בעוד חצי שנה אוכל להגיש את מסמכי ה SKILLED WORKERS לאחר אישור הלימודים שלי ואז אעמוד ב -67 הנקודות. בצבא יצא לי לעשות רישיון למשאית עד 40 טון ולפי מה שאני יודע לפחות, האפשרות הראשונה תיקח לי שנתיים במקרה הטוב ו 3 שנים בגרוע,האפשרות השנייה תיקח חצי שנה -במה זה תלוי? בקיצור זה נשמע מפתה יותר וחוסך זמן השאלה מה עדיף וכמה זה בטוח? אשמח על תשובתך ותודה מראש.

אתה רואה את עצמך נוהג במשאית שנה ?

בקווים ארוכים? זה לא חיים כל כך קלים. אתה עדיין רווק? מוכן לדחות את עניין חיי המשפחה בשנה? בקווים האלה הבן אדם לפעמים רואה את הבית רק יומיים שלושה בשבוע.

manutdfan

New member
...כן

עדיין רווק וחיי המשפחה זו לא הבעייה כרגע,אמרת שנה ז"א אחרי חצי שנה מגישים בקשה ועוד חצי שנה לקבלת ה PR? אם הבנתי נכון? הבעייה היא שבאופצייה הזאת גם אם זה שנה זה עדיין מאוד זריז יחסית למסלול הנקודות אבל פחות בטוח מכיוון שזה תלוי בחברה שמעסיקה אותך אם בכלל יאריכו לך את החוזה בתום החצי שנה

כל מה שכתבת מעיד שהבנת נכון את הכל

וזה נכון שאתה תלוי במעסיק, אבל בגלל המחסור בנהגים בדרך כלל אין סיבה שהמעסיק לא יאריך, יותר מזה, המעסיק יעשה הכל כדי שתישאר אצלו לאורך זמן גם אחרי שקיבלת PR , אבל אני מניח שאחרי ה PR אתה תרצה לעבור למקום תוסס שבו תוכל לבנות משפחה.

manutdfan

New member
תודה על העזרה

כן אני גם מניח שאם זה יקרה אני ארצה מקום תוסס יותר,אבל קודם שזה יקרה :))

למעלה