שאלה למושבניק ,לאמיר או לכל מי שיודע על בטוח

suzidodo1

New member
שאלה למושבניק ,לאמיר או לכל מי שיודע על בטוח

האם זה נכון שאין יותר הגירה לוויניפיג למוניטובה?
 
יש הגירה לויניפג. יש שני מסלולים ל PNP שלהם

יש מסלול רגיל של עובד מנוסה, והוא תלוי מעסיק. יש מסלול בהמלצת הקהילה היהודית, ושם יש תור של בערך חצי שנה עד לתשובה ראשונה, ועוד בערך חצי שנה עד לביקור היכרות כך שכל המסלול לוקח שנה וחצי שנתיים. הם לא מקבלים משפחות שלא עונות על סף מסויים, שאינו מתפרסם, ולקצין ההגירה של הקהילה יש שיקול דעת מלא על מי להמליץ ועל מי לא. מעבר לכך הם לא מקבלים משפחות מעורבות. רק משפחות שבהן שני בני הזוג יהודים.
 

amirshuval

New member
לא ברור

למה יגידו לך כזה דבר.לתכניות הפרובינציאליות יש מכסות,אבל בפירוש לא סגרו את הPNP של מניטובה. הגירה למניטובה תחת הPNP נחלקת להגירה עסקית ולהגירה של עובדים מקצועיים.תחת הכותרת של אנשי מקצוע ישנם שישה מסלולי עדיפות גבוה ומסלול כללי. אחד ממסלולי העדיפות הוא מסלול תמיכה של קהילה.ישנם 3 קהילות אתניות שמוכרות לצורך העניין,והקהילה היהיודית בוויניפג היא אחת מהן.צריך לציין שעל פי המידע שמופיע באתר הרשמי של מניטובה בוצע שינוי במסלול "הקהילתי".מועמדים המגיעים לביקור התרשמות בוויניפג תחת המסלול הקהילתי יכולים לעבור ראיון עם קצין הגירה של ממשלת מניטובה ולהימצא ראויים למסלול שנקרא "strategic initiative stream".
 

suzidodo1

New member
ניסיתי לדבר אם הקהילה היהודית במוניטובה

דליה הוא זו שמטפלת בנושא אך אי אפשר להשיג אותה. האם מישהו מכיר דרך אחרת להגיע אליהם.
 
אי אפשר להשיג אותה כי יש תור ועומס.

שולחים אליהם אי מייל, עם רקע כללי על המשפחה והמבקש הראשי, מסבירים למה אתם רוצים להגר ולמה דווקא למניטובה, וכשמגיע התור שלכם מקבלים (אחרי הרבה חודשים), תשובה שלילית או בקשה לשלוח מידע נוסף, קורות חיים, וטפסים. אחרי זה אם נראה להם שאפשר להמליץ, הם יזמינו את המבקש הראשי לראיון בויניפג שאם יהיה מוצלח תבוא הפנייה לפרובינציה.
 
למעלה