שאלה למושבניק

fbinypd

New member
שאלה למושבניק

שלום סתיו, המעסיק שלי בקנדה הגיש עבורי AEO לפני חודשיים וחצי, הוא קיבל טלפון מהם לאחר יומיים, שאלו מספר שאלות פורמליות ומאז לא קיבל מהם תשובה. אתמול הוא טילפן ל Service Canada ואמרו לו שהבקשה אושרה ביוני במחלקה אחת וזה עבר לטיפול במחלקה אחרת (אני מניח ב HRSDC), ושיכול להיות שהבקשה מתעקבת עקב דרישות מסוימות לעובדים בפרובינציה (אונטריו). האם קיימת רשימה של מקצועות במחסור באונטריו.? (במקרה שלי שף - טבח). האם יכולה להיות עוד סיבה לעיכוב ? תודה מראש , איתי

יש רשימה של מקצועות במחסור באונטריו והרשימה

נמצאת בקישור, שף או טבח לא נמצא ברשימה, אבל זה רק אומר שהפקת האישור תקח יותר זמן, , יכול להיות שזה נתקע בביורוקרטיה, ויכול להיות שיש איזה חשד לגבי כנות הבקשה. הוא היה צריך לבקש שיבדקו בדיוק למה זה מתעכב. יותר קל לקבל AEO , אבל זה לוקח קצת יותר זמן.

אני מניח שכ 3 חודשים מיום הגשת הבקשה זה סביר

4 חודשים מחייב לדעתי להתחיל לנדנד, אבל בוא נחכה לדעתו המקצועית של אמיר שובל. LMO מופק תוך כ 8 שבועות ותשובה חיובית או שלילית, AEO לוקח יותר, אבל הסיכוי לקבל תשובה שלילית הרבה יותר קטן.

amirshuval

New member
כמו שציינתי כבר אם אין בעיה והמשרד

בניו בראנזוויק מסוגל לקבל את ההחלטה לגבי הAEO אז ניתן לקבל את המסמך תוך שבוע.אם יש ספקות לגבי הבקשה,העניין יועבר לטיפול משרד HRSDC בפרובינציה הרלוונטית והעסק יכול להתקע בבירוקרטיה הרבה מאוד זמן.האם איש מקצוע טיפל בAEO מטעם המעסיק?

new brunswick

is anybody else coming to new brunswick????? i think we the only israely family here it would be gr8 to meet more israelis here if you need more info about the area i will be happy to assist you in any ay i can doron

fbinypd

New member
שלום אמיר,

לא טיפל איש מקצוע, רק נישלחו המסמכים הדרושים הכתובים בהוראות באתר . האם בשלב זה שהמסמכים ב HRSDC, אתה כאיש מקצוע יכול לעזור בזירוז התהליך ? תודה, איתי

amirshuval

New member
זה תלוי

יכול להיות שאפשר היה להגיש בקשה חזקה יותר ויכול להיות שלא.אין לי דרך לדעת בלי לראות עותק מלא של הבקשה עם המסמכים התומכים.

fbinypd

New member
שלום סתיו,

אני מנסה ולא מצליח למצוא את המספר טלפון ב HRSDC שבו המעסיק שלי בטורונטו יוכל לשאול לגבי העיכוב בבקשת AEO. יש שם המון סוגי שירות, אבל לא מצאתי ספציפית לגבי הנושא. תודה מראש אם תוכל לעזור לי איתי

למעלה