שאלה למושיקו

next19

New member
שאלה למושיקו

באתר של דנה פורסמה לפני כמה חודשים ידיעה לפיה כבר מוקלט חומר לדיסק הבין לאומי החדש אפילו יש רשימה של שירים 01.matadoras [seems to be the next international single..] 02.anything you want 03.dream on dream 04.oh boy 05.queen of disco איפה זה עומד כרגע? נ.ב אני מצרף טפט שעשיתי כבר לפני כמה זמן ראיתי שבאתר החדש העלו משהו דומה לדעתי שלי יותר מוצלח :)

אז ככה...

קודם כל הטפט שלך באמת מדהים, כל תמונה יותר יפה מהשנייה, לגבי האלבום הבנילאומי, תראו כל השטיות שמפרסמים לגבי הסינגלים ושמות השירים לא היה ולא נברא, דנה אכן עובדת בימים אלה על אלבום בינלאומי, אבל לא באופן אינטנסיבי כי הקרירה בארץ נמצאת ממש לפני עלייה מטאורית בלי עין הרע, העבודה על אוסף הסינגלים בשיאה, אלבום האוסף החדש שכולל שלושה שירים חדשים ייצא ממש בקרוב עבודת העריכה היא רבה, הופעות בכל הארץ בתדירות גבוהה, ועוד... אז כן אומנם עובדים על אלבום באנגלית אבל עדיין אין שום רשימה של שירים שהוקלטו או שהעבודה עליהם הסתיימה, לא יצאה שום הודעה רשמית לגבי האלבום הזה, והכל בגדר שמועות בלבד, ברגע שיהיה מה לספר תאמינו לי שאתם הראשונים שתדעו.

next19

New member
חומר בינלאומי חדש

שמות השירים לקוחים מתוך האתר הרישמי לא מסתם שמועה... יש עדיין את הידיעה בארכיון החדשות של האתר...

דניאל2288

New member
אתם מבלבלים את...

...את כל הדברים! זה רק חומר חדש, בכלל לא בטוח שהוא ייכנס לאלבום האירופאי, שכרגע, בכלל לא ברור מתי ייצא...מה שכן, האוסף הכפול ייצא הרבה אבל הרבה יותר מהר מהאלבום האירופאי!!!

KristineW

New member
שוב אותן טעויות?..../images/Emo12.gif

איזה אלבום אירופאי עכשיו?... היא עוד פעם רוצה לחזור על אותן טעויות של FREE?... מה, היא לא אכלה מזה מספיק?! למה בכלל לטרוח להוציא אלבום לאירופה?! הגיע הזמן שהיא תיקח ת'עמצה, שתיקח את וויק (שתארוז אותו במזוודה מצידי אפילו...) ושסוף סוף תפנה את הפנים לכיוון קנדה וארה"ב!!!
רק לא מזמן פגשתי מישהו שגר בקנדה, שאמר שדנה יכולה להיות שם פשוט היסטריה, רק אם ישווקו אותה בצורה הנכונה!!! זה נכון שלכבוש את השוק בארה"ב זה יותר קשה, אבל לדנה יש את הייחודיות שלה ונוסף על כך גם חומר בכלל לא רע ואם היא תעלה על הגל הנכון ותצליח לכבוש את השוק בארה"ב, שהוא כידוע השוק הכי חשוב בעולם, אז בטוח שההצלחה באירופה גם לא תאחר לבוא... הרי בכל מקרה, המטרה היא לכבוש את השוק בארה"ב ולא באירופה, ואני לא חושבת שהיא צריכה לעשות את זה דרך השוק האירופאי, לדעתי היא צריכה פשוט ישר לפנות לכיוון של ארה"ב, אחרת יקרה אותו הדבר כמו שקרה עם FREE וחבל...

nerod 72

New member
ארצות הברית??!!

איך העלת על דעתך בכלל שדנה תתמקד בכיבוש ארצות הברית? כמו שציינת השוק שם קשה לפיצוח, ויותר מכך, כמעט בלתי ניתן לפיצוח, במיוחד כשמדובר באמן ישראלי. הרי אמנים בריטים ואירופאיים כמו רובי ויליאמס וקיילי, שהם שיא ההצלחה באירופה, בארה"ב הם בקושי מוכרים. מה גם שסגנון המוזיקה של דנה, לא יצליח בארה"ב. האמריקאים מקשיבים למוזיקת היפ הופ וראפ ,ומוזיקת הפופ-דאנס היא לא אחד הזרמים העיקריים בשוק,בניגוד לפה ובאירופה.לדעתי דנה צריכה כעת להתמקד בארץ,להחזיר את מעמדה כזמרת מס' 1 בישראל ורק אז ללכת בחזרה לאירופה. ניסיונות כיבוש אירופה הקשים,פוגעים במעמדה פה!!! WHEN IM GOOD IM GOOD BUT WHEN IM BAD IM BETTER

נכון, ועוד כמה דברים...

1- נכון מאוד מה שנרוד 72 אמר, דנה צריכה בשנה הקרובה לפי דעתי להשקיע בביסוס מעמדה כזמרת מספר אחת בארץ, וחכו תראו יש לי הרגשה שהשנה הבאה תיהיה פשוט השנה של דנה! 2- מדונה נתקלת בקשיים לכבוש את אמריקה וארה"ב עם האלבום החדש אז קריסטינה מותק את רוצה שדנה תנסה שם. זה הרי כמעט בלתי אפשרי למרות שנסיון תמיד שווה מאמץ סה"כ אי אפשר לדעת מה יקרה. עכשיו בקשר ל FREE את לא יכולה לקחת אותו כמדד, כי חברת תקליטים זה שם המשחק. פרי היה הופך ללהיט ענק ואלבום רב מכר עולמי אילו היה יוצא דרך הלייבל של סוני, אבל מכיוון שזה לא יצא כך אז הוא נפל דווקא בגלל דברים טכנים ולא איכות של אלבום.

KristineW

New member
דווקא אני לא מסכימה עם זה כ"כ...

בקשר לארה"ב אז, דווקא דנה יכולה להצליח שם לא רע בכל התחום של הקלאבים ולהתחיל לפחות מזה, זה יכול להיות אחלה פרסום וטוב להתחלה, הרי שתבינו, שבקנדה וארה"ב יש זמרות כמו דברה קוקס וקריסטין W שהן היסטריה בקלאבים (לפחות אצל גייז
) והן מוכרות ה-מ-ו-ן (אתם אפילו לא מתארים לעצמכם כמה!!! להיות נאמבר 1 בקלאב צ'ארט של ארה"ב, זה אומר למכור הרבה, אבל הרבה יותר מאשר להיות נאמבר 1 במצעד הבריטי המרכזי!!!) ואומנם הן פחות מצליחות במצעד המרכזי של ארה"ב, אבל אם דנה תתחיל לפחות מזה, אז יש לה סיכויים טובים לפרוץ הלאה. תחשבו רק אם צ'ינקוואמילה2003 יגיע לנאמבר 1 בקלאב צ'ארט בארה"ב, מה זה יכול לעשות... ואני חושבת שזה בהחלט אפשרי והרבה יותר קל להגיע להישג כזה, מאשר להגיע אפילו לטופ 10 במצעד הבריטי המרכזי... פשוט צריך לדעת איך לשווק נכון את דנה וגם שתהיה הנכונות והיכולת ליצור עוד דברים בסטייל צ'ינקוואמילה2003 (בגלל זה אמרתי שהיא חייבת דחוף את וויק, כי הוא פשוט תותח ויש לו אחלה ראש!!
) ופשוט ללכת על זה, אני בטוחה שהיא יכולה להצליח עכשיו בקלאבים בארה"ב ואוליי אח"כ חברת תקליטים גדולה תרצה להחתים אותה ומשם השמיים הם הגבול...
ודרך אגב, בקשר למדונה שהיא לא מצליחה עכשיו בארה"ב, אז זה לא בגלל המוזיקה שלה, אלא בגלל שהיא יצאה בהצהרות פוליטיות נגד ארה"ב והם זועמים על כך ולכן החליטו להחרים אותה שם!! אבל המיקסים שעושים לה (קלדרון וראופר המדהימים!! הלוואי שהיו עושים איזה מיקס גם לדנה...) עדיין מצליחים מאוד בקלאבים שם והיא עדיין מגיעה עם השירים האלה לנאמבר 1 בקלאב צ'ארטס של ארה"ב!!! פשוט הגייז חולים עליה כ"כ...
ובקשר ל- FREE, אז אני חושבת שאפילו אם הוא היה יוצא בחברה גדולה כמו סוני, הוא לא היה מגיע להצלחה גדולה... כי סה"כ, חוץ מהשיר FREE האלבום הזה לא מעניין כ"כ, אין בו משהו מיוחד שלא היה יוצא באותה התקופה באירופה וחוץ מזה שהחידוש ל- WOMAN IN LOVE הוא איך להגיד... א) רחוק מלהיות מוצלח כמו החידוש ל- FREE, שבו היא באמת נתנה את כל הנשמה שלה ועשתה לזה ביצוע ממש מדהים!! ב) ב- 3 מילים: קצת גדול עליה... מדובר בכל זאת בשיר של ברברה סטרייסנד!!!

מסכים ...

היא צריכה להתחיל במועדונים של US ( כמו מדונה ) פשוט צריכים לתת/ לשלוח את צ'ינקוואמילה2003 לדי גאיים שם ואני מאמין שמכאן יהיה קשה לעזור את הגלגל.

למעלה