דווקא אני לא מסכימה עם זה כ"כ...
בקשר לארה"ב אז, דווקא דנה יכולה להצליח שם לא רע בכל התחום של הקלאבים ולהתחיל לפחות מזה, זה יכול להיות אחלה פרסום וטוב להתחלה, הרי שתבינו, שבקנדה וארה"ב יש זמרות כמו דברה קוקס וקריסטין W שהן היסטריה בקלאבים (לפחות אצל גייז
) והן מוכרות ה-מ-ו-ן (אתם אפילו לא מתארים לעצמכם כמה!!! להיות נאמבר 1 בקלאב צ'ארט של ארה"ב, זה אומר למכור הרבה, אבל הרבה יותר מאשר להיות נאמבר 1 במצעד הבריטי המרכזי!!!) ואומנם הן פחות מצליחות במצעד המרכזי של ארה"ב, אבל אם דנה תתחיל לפחות מזה, אז יש לה סיכויים טובים לפרוץ הלאה. תחשבו רק אם צ'ינקוואמילה2003 יגיע לנאמבר 1 בקלאב צ'ארט בארה"ב, מה זה יכול לעשות... ואני חושבת שזה בהחלט אפשרי והרבה יותר קל להגיע להישג כזה, מאשר להגיע אפילו לטופ 10 במצעד הבריטי המרכזי... פשוט צריך לדעת איך לשווק נכון את דנה וגם שתהיה הנכונות והיכולת ליצור עוד דברים בסטייל צ'ינקוואמילה2003 (בגלל זה אמרתי שהיא חייבת דחוף את וויק, כי הוא פשוט תותח ויש לו אחלה ראש!!
) ופשוט ללכת על זה, אני בטוחה שהיא יכולה להצליח עכשיו בקלאבים בארה"ב ואוליי אח"כ חברת תקליטים גדולה תרצה להחתים אותה ומשם השמיים הם הגבול...
ודרך אגב, בקשר למדונה שהיא לא מצליחה עכשיו בארה"ב, אז זה לא בגלל המוזיקה שלה, אלא בגלל שהיא יצאה בהצהרות פוליטיות נגד ארה"ב והם זועמים על כך ולכן החליטו להחרים אותה שם!! אבל המיקסים שעושים לה (קלדרון וראופר המדהימים!! הלוואי שהיו עושים איזה מיקס גם לדנה...) עדיין מצליחים מאוד בקלאבים שם והיא עדיין מגיעה עם השירים האלה לנאמבר 1 בקלאב צ'ארטס של ארה"ב!!! פשוט הגייז חולים עליה כ"כ...
ובקשר ל- FREE, אז אני חושבת שאפילו אם הוא היה יוצא בחברה גדולה כמו סוני, הוא לא היה מגיע להצלחה גדולה... כי סה"כ, חוץ מהשיר FREE האלבום הזה לא מעניין כ"כ, אין בו משהו מיוחד שלא היה יוצא באותה התקופה באירופה וחוץ מזה שהחידוש ל- WOMAN IN LOVE הוא איך להגיד... א) רחוק מלהיות מוצלח כמו החידוש ל- FREE, שבו היא באמת נתנה את כל הנשמה שלה ועשתה לזה ביצוע ממש מדהים!! ב) ב- 3 מילים: קצת גדול עליה... מדובר בכל זאת בשיר של ברברה סטרייסנד!!!