שאלה למזאלונה... (לגבי מלון דניאל)

שאלה למזאלונה... (לגבי מלון דניאל)

קודם כל, מסמך הוורד היה מרתק, מרגש ומלבב. אני מקווה שגם אני אתרגש כך ואחווה כל-כך הרבה. חוץ מזה, שאלה לגבי מלון דניאל, שהמלצת עליו: מתי הייתם צריכים לפנות אותו בבוקר? חוץ מזה, איזה סוג חדר קיבלתם??? תודה, ושוב המון מזל-טוב.

מזאלונה

New member
והנה התשובה. (לקח לי קצת זמן לענות)

תודה רבה... אני מאחלת גם לכם שתהיה לכם חתונה נפלאה, שמחה ומרגשת כמו שהיתה לנו. לגבי המלון: אמא שלי הזמינה לנו את החדר, וביקשה במיוחד לתת לנו להשאר בו עד שעה מאוחרת. כיוון ומדובר בזוג שהתחתן, הם נתנו לנו להישאר בחדר עד שש בערב ביום שלמחרת. בנוסף, המלון נותן פלטת גבינות או בשרים בלילה כשמגיעים מהחתונה, יין ומים, ארוחת בוקר ענקית ביום שלאחר מכן, כניסה לבריכה, לסאונה ולג´קוזי, וטיפול באמבט שמנים מדהים. אני יודעת שאמא של היתה אמורה לשלם תוספת על השהייה המאוחרת בחדר, אבל הם שדרגו לנו את החדר לסוויטה נחמדה מאוד (סלון, חדר שינה ומרפסת ע-נ-ק-י-ת שמשקיפה על הים). היה ממש נחמד, ונורא נהנינו להיות שם. כדאי מאוד!!!

קודם כל תודה... ושאלה

תודה על התשובה והאיחולים. שאלה: האם השידרוג היה תוצאה של קשרים (מבורכים) או רעיון שלהם? האם כל ה"אקסטרות" היו ביום של החתונה או למחרת?? ושוב תודה.

מזאלונה

New member
ושוב תשובה....

האמת - אין לי מושג אם זה היה תוצאה של "קשרים" (חברה שלי מכירה מישהו שמכיר מישהו שעובד שם... אבל אנחנו בכלל לא יודעים אם הוא דיבר איתו!). לדעתי השידרוג היה רעיון שלהם. לגבי האקסטרות: ארוחת הלילה היא חלק מהדיל וכן היין. בבוקר שלמחרת קיבלנו ארוחת בוקר, כניסה לבריכה וטיפול באמבט שמנים. לא היינו במלון לפני החתונה אלא רק אחריה.

למעלה