שאלה למזריקות גונל פ

נוג

New member
שאלה למזריקות גונל פ ../images/Emo101.gif

שלום רב! אני מקבלת גונל פ מזריקה לעצמי כבר מתוך שינה עם צריך. אני מתחילה להזריק ביום 3 למחזור, החודש הגעתי ליום 22 למחזור אחרי 19 הזריקות כאשר 6 הזרקות אחרונות היו עם 2 אמפולות לא היתה שום תגובה רירית דקה זקיקים קטנים, בשל התגובה הוחלט להפסיק את הטיפול מחשש לציסטות. (אני אחרי שני מחזורי טיפול רצופים ועכשיו בהפסקה של חודש) חשוב לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה. בעבר הגבתי לא רע בד"כ ביום 16 אני מקבלת כבר כריגון. האם התופעה מוכרת ? ? ? תודה מראש נוג

yaelhul

New member
אני לא מזריקה גונל, אבל גם לי בד"כ

יש תגובה טובה עד "היסטרית" של השחלות לדברי הרופאים. בפעם האחרונה, הזרקתי 18 יום רצופים בין אמפולה וחצי לשתי אמפולות, ובשבוע האחרון כמעט ולא היתה תגובה. בסוף זה הסתדר (רק לא הסתדר הריון). בקיצור - זה בהחלט יכול לקרות, ולדעתי לא משנה איזה הורמון את מקבלת. שיהיה בהצלחה בפעם הבאה יעל

rona33

New member
מוכר לי מאד

בחודש האחרון הזרקתי קרוב ל 30 אמפולות במהלך 18 יום, בהתחלה אמפולה אחת אח"כ שתיים אח"כ 3 אמפולות בהזרקה. זה היה החודש הראשון שלי לטיפול בגונל ותגובתי היתה אטית להחריד. אל תלחצי , זה קורה.

נעמה@@

New member
האם למישהי היה הבדל בתגובה ../images/Emo4.gif

בהזרקה תת עורית לבין הזרקה לשריר? החודש הזרקתי מנוגון לבטן והתגובה היתה לא טובה. הרופאה שלי הציעה שבחודש הבא נזריק לטוסיק כי התגובה תהיה יותר טובה. מה אתן אומרות מומחיות שלי?

נוג

New member
תשובה לנעמה

קצת מנסיון של פרגונל (ניתן רק לשריר), מטרודין וכיום של גונל פ. ניסיתי עם מטרודין וגונל פ להזריק גם בבטן גם בירך וגם בישבן לא היה הבדל בתגובה. (מלבד החודש ששום דבר לא עבד). המלצתי היא פשוט לנסות כי כנראה כל חודש הגוף מגיב שונה. אני אישית מעדיפה הזרקה תת עורית והירך זה הכי פשוט לי. בהצלחה נוג

יפעתי&

New member
נעמה- גם הרופא של יונית אמר לה

שיותר טוב לטוסיק ולא לבטן... אולי יש בזה משהו... העיקר שיצליח

נוג

New member
תודה ../images/Emo24.gif

שוב תודה! עכשיו אני קצת יותר רגועה, שהתופעה מוכרת. להת´ נוג

love joy

New member
מוכר ../images/Emo4.gif

גם אני הגבתי לגונל בפעם הראשונה ממש טוב ובפעם השניה ממש רע, הזקיקים פשוט סרבו לצמוח!!! כנראה החומר לא מתאים לי. עברנו למונוגון! LOVE JOY

למעלה