שאלה למחוברים ל ADSL

• פותח הנושא itayy
  • פורסם בתאריך

itayy

New member
שאלה למחוברים ל ADSL

כששאלתי מה המהירות גלישה הם אמרו לי שזה רק 64K האם זה נכון או שזו טעות של המרכזנית ? למה לי לשלם 15 שח לחודש ועוד 500 להתקנה בשביל מהירות אי אס די אן ? היא גם אמרה לי שהמהירות הורדה היא עד 3 מגה , שזה דוקא לא רע , אבל המהירות UP היא 64 הגיוני ?

Ey@L

New member
לא הגיוני....

לי אישית אין ADSL אבל שמעתי סיפורים מאחרים, חיבור של עד 64K זה בISDN (ייתכן והיא התבלבלה), כאלה שמחוברים לADSL אומרים לי שמורידים במהירויות בין 100K לאפילו 250K, תלוי בספק האינטרנט ומקום ההורדה.

@poet

New member
ADSL

ADSL

אוקי הפכת את היוצרות קודם כל המהירות שאתה מוריד נעה בין 180 -250 -300 ק לשניה באתרים ישראלים ,ובסביבות 100-150 ק לשניה באתרים בחול. זאת מהירות הקבלה שלך. מכיוון שADSL זו תכנולוגיה חד כיוונית בזק הגבילה את השליחה כלומר אתה שולח לאנשים במהירות של 64 ק לשנייה בתור אחד שיש לו אני מאוד מרוצה למרות שיכול להיות יותר טוב תמיד.... ואני מקווה שאחרי שהכבלים יכנסו ותתחיל המהירות , בזק תתיר מהירויות גדולות יותר או שימוש בטכנולוגיה כמו sDSL או hDSL ואפילו אני לא מאמין ... vDSL כמו בחו``ל בנתיים זה מאוד שווה, חוץ ממחיר ההתקנה שהוא טיפה יקר. בהצלחה

@poet

New member
heheheh the kink of the NET B-p

אבל אתה יודע חבר, זאי אפשר לצערי להשוואת אותנו לכבלים חחח אני הכי אוהב לראות את הלאגים ברדע שאני מוריד משהו , ומנסה לשלוח באותו זמן שיהיה לך אחלה יום

למעלה