שאלה למחשבה...

a s a f 22

New member
שאלה למחשבה...../images/Emo2.gif

יש דימיון מסויים בין לורן שאנו מגלים לאט לאט לבין סידני של העונה ה1 ...לשתיהן בעיות עם האבא..(ברור שללורן בעיות קצת יותר קשות...היא רצחה את שלה..) שתיהן מתאהבות במפעיל שלהן מהצד השני..(סידני בווהן ולורן בסארק..שוב לורן בצורה קיצונית יותר..היא שוכבת איתו תיק תק..
) לשתיהן יש אמא דו פרצופית לחלוטין.. יכול להיות שלורן היא אחותה המיסתורית של סידני? או שבסוף שתיהן תחלוקנה את אותו גורל? אם מישהו מסוגל להסיק מסקנות נחרצות מהעובדות הנ"ל כפי שגוללתי אותן..את\אתה מתבקשים להגיב..:)

varty

New member
אסף , אהבתי את האנלוגויה

יש מצב! אבל נראה לי שהדמיון בין השתיים הוא ג'י ג'י היוצר או שהוא כתב את זה ככה כי נגמרו לו הרעיונות (מה שלא נראה לי ) או שאולי נראה בהמשך תוצאות לאנלוגיה הזאת. בקשר לזה שאולי הם אחיות ...לך תדע. למרות שלא נראה לי (ואני לא אפרט) ואני יודע שמליסה ג'ורג'
תהייה במעט פרקים עונה הבאה אז נראה איך הוא ימשיך עם האנלוגיה הזאת. אני יודעת שג'י ג'י נותן למליסה ג'ורג' סידרה משלה, עד כדי כך הוא התלהב ממנה. אני גם חושבת שהיא עושה עבודה טובה!!!! עובדה שכל כך הרבה שונאים אותה0.....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוול אז ככה........

יש דימיון רק ההבדל החזק מכולם שבסיד בגדו ולורן היא הבוגדת.... לדעתי היא לא יכולה להיות הפסנג'ר (אחותה של סיד) כי זוכר את הפרק הקודם (318), שלורן הגיעה לבית של הד"ר הזה וניסתה לסחוט ממנו מיהו הפסנג'ר והוא לא זיהה אותה שכן הוא ידע איפה היא ואיפה היא מוסתרת כי הוא זה שדאג לה........ואז היא הספיקה לברוח לפני שווהן נכנס לחדר ואז כשסיד נכנסה הוא נבהל ורצה להרוג אותה כי חשש לחייה של הפסנג'ר!

למעלה