שאלה למחשבה

Action force

New member
סכנות בקיבוע טובוס?

יש כאלו? אני לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון. מחדירים טובוס, או.קי. מנשימים... ומה אנחנו אומרים להחזיק את זה במשך כל ההחיאה והעברה? לא נראה לי שמישהוא בכלל חשב על יתרונות או חסרונות. אם כן, אשמח לדעת במידה ואני טועה! בברכה יונתן

יש סכנות... ../images/Emo104.gif

אני לא המומחית הכי גדולה אבל הטובוס פוגע במתרי הקול באיזשהו אופן אני בטוחה שאלו שמבינים הרבה יותר ממני יתנו לך פרטים

גלגולX

New member
אכן ישנם סכנות בקיבוע!

להלן הסכנות: 1.ניפוח מוגזם של הבלונית עלול לפגוע ברירית. 2.קיבוע השרוך עלול לגרום לחסימת עורקים/ורידים כגון הקרוטיד. 3.כמובן שקיבוע חלש יכול לגרום לטובוס להחליק ממקומו. 4.קיבוע חזק מידי עלול לגרום לבעיות עמש"צ (גם זה קורה...). 5.קשירה חזקה עלולה לחסום את פתח הטובוס למרות שאשרי מי שיצליח לחסום וזה די קשיח. היה לי קשה לחשוב על התשובות ותודה לפראמדיקים מנהריה שעזרו לי להגיע לזה (הם גם אלו ששאלו אותי)...

inbale

New member
אההההה

כל מה שציינת כאן קורה אולי אחד למליון ונדיר ביותר. למה שלא תזמין את הפאראמדקים של נהריה לפורום????

Action force

New member
גלגול יקירי!

כל הסיבות שאמרת פרט לזו את ניפוח הבלונית (שכדרך אגב, לא קשורה) ברורות ומאיליו. ולכן לא הצלחתי לעלות אותם בראשי.

חדירה מסוכנת

ככלל כל פעולה חורנית קושרת בתוכה סכנה כלשהי. צריך לזכור שגם החדרת ונפלון לעירוי, קטטר סקשן ואפילו חבישת פצע פתוח יכולים לגרום לנזקים. זכרו זאת גם שאתם מכניסים תרופות לחבריכם לשתיה, או פותחים ורידים מבלי שהוסמכתם לכך.

למעלה