שאלה למחשבה...

מאיה1983

New member
שאלה למחשבה...

זה רק אני או שפתאום להיות דו מיני זה נורא אין... (ואני לא מביעה את הדעה האישית שלי פה או את ההעפה שלי) פשוט תגידו

דו-מיני לדעתי זה הכי שווה..

כי נהנים משני העולמות
וב"סצינה" יש הרבה כאלה שיודעים לנצל את יתרונותיו של מין אחד ואת של האחר, כנ"ל גם לגבי החסרונות. לא מוצאת בזה שום רע, שיבושם לכל הדו-מיניים באשר הם.

chicolico

New member
חחחחח...

די מצחיק אותי מה שאמרת אבל... ho well.... כאילו, אני באמת חושב שאם יש תחום אחד שבו אין כזה דבר in/out - זה התחום של העדפות מיניות... אבל אולי זה רק אני...

i l0ve u

New member
אין פה שום אין ואאוט

אני זוכרת שהיו שואלים או אומרים "עכשיו להיות הומו לסבית זה הכי אין" "לעשות סקס בגיל 12 זה הכי אין" ובלע בלע... זה בכלל לא נתון לויכוח מי שמקשיב לברים כאלה מבחינה של איניות ואאוטיות הוא ממש חסר אופי מטומטם ומגעיל!

מאיה1983

New member
מתכוונת...

שלהיות דו למשל בנות... זה נורא מקובל והרבה וגם דיי נחשב "קול" ...זה פשוט נראה ככה. אולי בגלל שיש לזה יותר לגיטימציה בגלל שהעולם נהיה יותר פתוח לדברים שונים..

keren201

New member
../images/Emo12.gifבעעעע!!!!!!

טוף קודם כל שמים לב שפתאום יש הרבה בנות שהן "דו", שהן מנסות להיות לפחות,אחרי נסיון הן נגעלות.... באמת יש ת'קטע הזה..... לכו למסיבה בגעש,אז פתאום תראו בנות מתמזמזות עם בנות, ובגעש כמעט אף פעם לא תראו דבר כזה!!! כל הקטע נכנס ממש אין עכשיו... נכון שרוב ההומואים הם סוף הדרך נראים טוב, הם פשוט כאלה יפים! אין מילים!!!!!!!!!!, אבל שוב כל אחד והעדפה שלו!!!! אני מעדיפה סטרייטים :) שהם בנים :) חחחח

המכנסיים ../images/Emo8.gif

תגיד לי איפה אתה חי???????? אין על הומואים!!!!!!! (ג'ק ג'ק ג'ק ג'ק מדוסון!!!!!!!!)

eviv

New member
העדפה מינית זו זהות

ולא בגד אי אפשר להחליף אותה אתה נולד עם זה ולכן אין בזה אין ואוט אם גבר או אשה מתנהגים הפוך מהזהות המינית שלהם זה לא הופך אותך להיות בעלי זהות אחרת הומו יכול לזיין אשה והוא עדיין ישאר הומו אותו דבר עם נשים וזהויות מיניות אחרות

keren201

New member
כן כן אור...

הןמואים הם אנשים יפים..... וכל פעם שאני רואה איזה הומו(נגיד מסיבות fff) אני הולכת ושואלת א אלוהים "ל-מ-ה הוא"? הם כאלה....ממממ....אין מילים.....

למעלה