שאלה למחשבה

Sonata Of Tears

New member
שאלה למחשבה

למה לקרוסדרסרים (דראג-קווין,דראגקינג,דארקויידר) יש את התרבות של לבדר,להיות חלק ממופע (דבר מאד מוכר ,מופעי דראג) להיות מאד טאטרלים,מאד נוצצים,מאד בולטים ,להפוך משהו שנראה אצלהם כסמל לאישה,כסמל לגבר (אצל הבנות זה לרקוד כל היום ולהתאפר באיפור מוגזם?) האם אתם חושבים שזה בסדר? ממה הדבר נובע? האם יצא לכם להתתשף במופע דראג, או האם כשאתם "עולים על דראג" (אם זה בכלל קורה) אתם מדגישים נשיות\גבריות בצורה קיצונית זה נכתב כמובן לכל המגדרים שכותבים בפורום.

transman

New member
בסדר? בודאי שזה בסדר!

קרוסדרסרים מקבלים בחברה שלנו הרבה תשומת לב. ניתן בקלות לבלבל את זה עם צורך שלהם. אבל הצורך שלהם הוא בלבישה, לא בהכרח בקבלת תשומת הלב (זה כבר אינדיבידואלי). מזה ניתן לגזור את האפשרות להופיע ממש על במה: מה שלא מקבל תשומת לב איננו בר הופעה. אדם שיושב וקורא עיתון בשקט במשך שעה וחצי איננו הופעה טובה (למעט המטה-סקרנות שתתעורר: למה מי שהזמין אותי להופעה (נגיד הפרסומת) חושב שזו הופעה? האם יש שם מסר שאני צריך להבין?) ולכן גם מי שאין לו צורך עצמאי בלבישה יכול להופיע על במה כקרוס דרסר. אני לא בטוח שדסטין הופמן ("טוטסי") או רובין ויליאמס ("גברת דאוטפייר") או בנות פסיה עצמן, הם קרוסדרסרים במובן של אנשים שיש להם צורך בזה. יתכן שכן ויתכן שלא. זה כמובן לא בדיוק מה ששאלת, רק רציתי להוציא את מימד ההופעות על במה מהענין.

palsox

New member
כשאני מתלבש

אני לא מתלבש כדי להוציא לאנשים את העיניים... אני לא מתלבש כדי למשוך תשומת לב... להיפך, אני מקווה שאני לא מושך תשומת לב , מקווה שאני "עובר" באמת ולא מושך מבטים... לי לא יצא להופיע ואני גם לא מעוניין בזה, אבל מתאר לעצמי שזה ממש אחרת כשמתלבשים לקראת הופעה... כל הרעיון בהופעות זה משיכת תשומת לב , לכן מקצינים הכל... מקווה שעניתי לעניין... ואם לא אז גם לא נורא... וואו מזמן לא כתבתי פה...

אורי 0

New member
מה הקשר?

דראג קוין זה דראג קוין: גבר שמופיע בבגדי אישה (בד"כ הומו, נדמה לי ואין לי מושג למה) על במה, בד"כ הופעה אקסראוגנטית ומוגזמת, במכוון. אישית אני לא כ"כ מתחבר לקטע. קרוס דרסר מתלבש בכל המצבים האחרים. שמתי לב אומנם שהרבה קרוס-דרסרים שמפרסמים ברשת, נניח, לובשים פאות, בגדים וציפורניים שכמעט אף אשה לא תיתפס בהן. אבל לא כולם ככה. אני לא חושב שאני מתלבש ככה - נראה לי שאני לפעמים מתלבש כמו שאשה לא תתלבש, אבל זה מחוסר נסיון. ולטרנסמן ופלסוקס - אישית אני מת לצומי! לא של קהל אלא של אלה שאני פוגש כשאני לבוש. כל הערה (אם היא לא נבזית כמובן) מתקבלת בברכה. מחמאות שאני יכול להאמין להם - לא "אתה באמת נראה כמו אשה" (פעם ניבי הסבירה לי איך: בליל חורף ערפילי, ממרחק חמישים מטר, כשאני לא עומד מתחת לפנס וכל מה שרואים זה ז'קט, חצאית וראש - אני נראה כמו אשה עם שער קצר, ולא היא לא התנסחה ככה לשבחה היא אמרה את זה מאוד יפה...) מעיפות אותי לשמיים וחרותות על לוח ליבי לעד. אבל כמובן, עד שאני משקיע שלוש שעות בבעור צמחיה מיותרת, אני לא אלבש ג'ינס ולא אלך עם "איפור טבעי" ולק שקוף... שטרנסיות יעשו את זה. הן נשים ומתלבשות כמו נשים. חצי מהחברות שלי בקושי נוגעות באיפור. בסדר גמור מבחינתי - אני עושה את זה בשבילן...

למעלה