שאלה למחשבה

שאלה למחשבה

איפה אתם הולכים להיות בליל הסדר? האם אתם הולכים להיות בבית הביולוגי או באומנה? ואיך אתם מרגישים עם החג המתקרב? איפה הייתם רוצים להיות

אני

אהיה עם אמא ביו אצל אחד הדודים למרות שהיתי מעדיפה להיות עם המשפחה אומנת

היי פומיקית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אמרת למישהו שאת מעדיפה להיות במשפחה האומנת בפסח? מניסיוני לעיתים אנו חושבים ששני העולמות של האומנה והביולוגים הם מנוגדים וזה מקשה, מה שאני הייתי עושה כאשר נסעתי למשפחתי הביולוגית הייתי מנסה לשלב בין שניהם. אומנם זה לא קל אבל אפשרי. אני אשמח לראותך איתנו פה בפורום את מוזמנת בכל שאלה ובכל דבר אנחנו כאן אז שיהיה סופ"ש נעים שלך חגית

ניל´´י

New member
הבת תהייה איתנו אצל האח של אישי

והבנים יהיו אצל האבא הביולוגי. בסדר נהייה כ 20 איש, אישי, הבת, הבת הביו+אישה, הבן הביו+חברתו + האמא שלה + אמא שלי ואנוכי.... ויתכן שגם האחות של החברה של הבן הביו... מהצד של גיסי (אח של אישי) גיסי וגסתי, הבן + אשתו + 2 ילדיהם, הבן השני + אשתו, הבן השלישי + החברה. וכמובן 2 הכלבים של הגיסים שלי..... את ארבעת הכלבם שלנו אנחנו משאירים בבית.... יש חלוקה להכנת האוכל, אני עושה מרק ירקות, גפילטה-פיש ושאוויה (זרוע של העדה התימנית)... נהייה מכל קצוות העולם: צרפת, תימן, פולין, רומניה, אוקראינה, צ'כיה... את הסדר ינהל גיסי. אנחנו נוהגים לעשות יחד כבר שנים רבות, שנה אצלנו ושנה אצלם, כנ"ל גם בראש השנה.... מאחלת לכולם ערב נעים, אוכל טעים והרבה שירה בלב.... ניל"י אם אומנת ל 3 ילדים ועוד שתי אחיות אורחות מפנימיה...

למעלה