שאלה למחשבה

atpaddict

New member
שאלה למחשבה

לא מזמן קיבלתי את תעודת המדריך כושר. התחלתי לברר וגיליתי שמאמנים אישיים לוקחים 150 ש"ח ויותר לעת אימון. אני אישית לא מתכוון לקחת סכום כזה, אולי שליש ממנו, מכיוון שהדבר נראה לי כבצע כסף וניצול של תמימות הלקוחות. חברים, אנחנו עושים פה משהו טוב שכיף לנו לעשות, למה לעשוק ? אודי

assafein

New member
../images/Emo45.gifמסכים...

למרות שאני רק מתחיל ללמוד לקבלת תעודה... אבל אני מסכים איתך

או ששניכם הבלים או שאתם פשוט...../images/Emo31.gif

...לא מבינים את התמונה... תגידו, אתם מודעים לכמה כסף מכוני הכושר גובים מכם ...לא מהלקוח מחיר פיקס בעבור הזכות לאמן בחדר הכושר שלהם?....האם ברור לכם שמכוני הכושר הם אלו שמכתיבים את הטון בעניין הזה וקובעים הלכה למעשה את הסכום ואם הם מגלים שאתם שוברים ת'שוק למדריכים אחרים הם פשוט מונעים מכם להכנס ולהדריך במכונים.ויש להם אינטרס לרמת מחיר מסוים כי זה מה שהם גובים מלקוחות במכון בעבור אימון אישי מטעמם. יש לכם מושג בכלל מה יהיו ההוצאות האישיות שלכם, כגון תחבורה, מיסוי, ביגוד והנעלה, מכשירים וכלים לאימונים שלא במסגרת החד"כ הוצאות פרסום וכדומה?! תגידו, כמה אימונים אישיים ביום אתם חושבים שתצליחו להעביר? יותר מ3? אתם מודעים אילו ריצות ממכון למכון או מלקוח ללקוח אתם תעשו? אילו תיאומים ולוחות זמנים אללה יוסטור מורכבים יש לכם כשצריך לעבוד כמדריך חד"כ/אירובי/ספינ' ולתאם אימון אישי עם לקוח וכמה לקוחות עוזבים אותכם כי פשוט אתם לא מצליחים למצוא בשבילם זמן לפי מה שנוח להם ולכם?! לא יודע כמה פחות אתם תקחו ותעשקו את הלקוחות שלכם אבל כל שקל מתחת לסכום המקובל ואתם הדיוטות שפשוט לא רואים את התמונה בכללותה!

atpaddict

New member
כל אלה תירוצים לפי דעתי

אז סדר לעצמך את המערכת בצורה נוחה יותר, וסדר קומבינה עם חדר כושר. כל אלה דברים קטנים שהלקוח יבין אם תיקח מחיר סביר השונה מוד מהמחיר בשוק. ובנודע לבעלי חדרי הכושר שימנעו בעדנו לשבור שוק : הם נשמעים לי כקפיטליסטים מושחתים, למה שנחי את חיינו לפיהם ?

חן M

New member
אודי

150 ש"ח לאימון זה סטנדרטי!!! אני יכול לומר שיש אימונים שאני גובה אף יותר!!! אני לא עושק אף אחד ולא מכריח אף אחד להתאמן אצלי... אם אתה חושב שזה המון כסף אז מבחינתי תיגה 10 ש"ח לאימון אישי זו זכותך... אני יכול לומר לך בפן האישי שגם היום וגם מלפני 8 שנים תמיד הייתי מעביר אימונים אישיים ובחינם אבל מה לעשות שאני צריך להתפרנס!! היום כשאתה הולך למעסה גוף או לרופא פרטי לוקחים מאות שקלים לטיפול!!! מאמן טוב ובעל ידע רב הוא יכול מבחינתי להיות גם בהגדרת מטפל כך שאני אומר זאת שבסטנדרט מאמנים גובים בין 150-200 ש"ח לשעה וזו לא בושה!!!

atpaddict

New member
עם כל הכבוד

"זה פרנסה" זה טיעון שיכול לתרץ הרבה מהעוולות הכלכליות שאנשים מבצעים היום. אל תיקח אישית, אני מרדן מרקסיסט, זה מתבטא בכל מיני פינות מוזרות.

חן M

New member
זו זכותך אך :

כנראה אתה אומר זאת מחוסר ניסיון בתחום או פשוט תום לב... כי עם כל הכבוד אימון אישי הוא מקצוע לכל דבר ובשביל להיות מאמן טוב אתה אמור ללמוד עוד ועוד וכל הזמן להתחדש ואני יכול לומר לך שמאמנים אישיים טובים שעברו קורסים מסויימים והבינו את הנלמד יכולים לתפור ממש טיפול לאדם מעבר לשרירים וגדילת מסה וכו'... אלה שיקום מפציעות,טיפול באוכלוסיות מיוחדות,אימון ספורטאים ,טיפול להעלאת הביטחון דרך ספורט ועוד... אני יכול לומר בשקט שהסכומים הללו אינם גבוהים ואפילו נמוכים...

oren*

New member
בתור עצמאי בתחום אחר, עם כל הרצון

הטוב, יש לקוחות שמסתכלים על מחיר נמוך כחוסר הערכה שלך מול נותני שירות אחרים, בטח בתחום של כושר ובריאות, שם הדברים עלולים להתפרש כאילו אין לך השכלה או ניסיון בתחום ואתה מחפה על כך במחירים מפתים.

Grand Master G

New member
דבר ראשון יש כאלה שלוקחים פחות

עבור אימון, דבר שני - אנשים לא פראיירים, מי ש-150 גבוה בשבילו יחפש ויימצא יותר זול, אל תשכח שאנחנו בישראל.

חן M

New member
הבעיה היא:

להגדיר מהי פראייריות: לקחת מאמן שגובה 80-100 ש"ח לאימון שיש סבירות די גדולה שהמקצועיות שלו בהתאם שבוא לא נשכח שאנו מתעסקים בגוף האדם כך שחוסר מקצועיות עלולה להתבטא בנזק!!! לקחת מאמן שגובה 130-200 ש"ח שהמקצועיות שלו היא בין מקצועית ביותר למקצועית סבירה ... השאלה מי פה פראייר?? זה שלא איכפת לו מה עושים עם גופו או זה שלא איכפת לו כמה לשלם??

Grand Master G

New member
תגדיר לי מה זה "מקצועיות"

אם נמשיך בלחפש הגדרות לא נגיע לשום מקום

תגדיר לי בבקשה מה זה פאייר?

ואם תצליח בכלל... כי ההגדרה היא בעיני המתבונן בלבד, ובכלל המושג נתפס בצורה מאוד מעוותת על פי רוב..

Grand Master G

New member
תשובה לשניכם

כשאמרתי "פראיירים" התכוונתי לכך שאנשים משקיעים כסף לפי מה שהם מסוגלים וחושבים לנכון. אף אחד לא מחייב מתאמן לשלם 300 שקל לאימון, ומי שמחפש טוב יכול למצוא מאמנים מצוינים שלוקחים פחות. להגיד שכל מי שלוקח יותר מ-100 שקל אז הוא יותר "מקצועי" ואחראי כי הוא עבר עוד קורסים והכשרות זה תירוץ עלוב, זה לא המצב בשטח, אני מכיר מאמנים שלוקחים 200 שקל לאימון ורק סיימו את קורס המדריכים הבסיסי של וינגייט, אי אפשר להכליל. אני מסכים עם מי שכתב כאן לגבי המחירים של אימונים אישיים במכוני כושר, כי שם המחיר נקבע גם בהתאם למחיר שצריך לשלם המאמן האישי לבעל המקום. אך מה לגבי אימונים בבית הלקוח, או אימונים מחוץ לבית? גם באימון ביתי צריך לדרוש 300 שקלים? (שאלה פתוחה - אין לי תשובה) בקיצור, איש הטוב בעיניו יעשה. מי שמוכן ורוצה לשלם 300 שקל לאימון - שיהנה.

למעלה