שאלה למחשבה....

סמייילי

New member
שאלה למחשבה....

מי חשובה לזינה יותר,, גבריאל או ארגו? ברוח של עונות 1-4. את מי מהן הייתה מחשיבה כחברה יותר טובה?

LLRO

New member
זאת שאלה מסובכת מאוד

מצד אחד זינה אוהבת את ארגו יותר מאת עצמה, אבל בגלל אותו פרק שאני לא זוכרת כרגע איך קוראים לו (הפרק שבו אותו יום חוזר על עצמו ורק זינה שמה לב לזה) לפי מה שאני הבנתי כל יום מת מישהו שיותר חשוב לזינה בהדרגה- מהכי פחות חשוב להכי חשוב, ארגו מתה ביום הראשון, אחר כך ג´וקסר וביום השלישי גבריאל. כך שלפי הפרק הזה אפילו ג´וקסר יותר חשוב לזינה מארגו... או למשל כשג´וקסר אמר לזינה שארגו מתה היא אומנם נראתה עצובה אבל לא יותר מזה, לעומת זאת כשגבריאל מתה... לדעתי זינה פשוט משתייכת לרוב העולם שאומר שבני אדם יותר חשובים מחיות. אני אישית לא מסכימה אם זה אבל "איש איש באמונתו יחיה"

סמייילי

New member
been there done that

ג´וקסר מת ראשון... ונתנו יותר זמן לאבל של זינה על ארגו (ליד המדורה), מאשר על דבריאל, שמתה בשלב שמראים פחות ופחות מכל פעם שהיום חוזר..

shiRan WP

New member
בשלב כלשהו זינה מבינה

שהיום חוזר על עצמו בגלל זה אולי היא נראית פחות עצובה שגבי מתה אם גבי הייתה מתה ראשונה אני בטוחה שהיא ייתה מתאבלת עליה בהרבה יותר כאב והיו נותנים למוות שלה יותר זמן..

shiRan WP

New member
שאלה טובה....

אני חושבת שגבריאל יותר חשובה לה כי הן כמו נפשות תאומות, חברות באש ובמים בטוב וברע, לעומת זאת ארגו היא הסוסה של זינה ואין לה את אותו קשר עמוק שיש לה עם גבי למרות שהיא מאוד אוהבת את ארגו וגם בשבילה היא מוכנה להסתכן... זאת ההרגשה שלי ודעתי... ד"א..לוסי צריכה ללדת בימים הקרובים!
(נזכרתי פתאום...
)

אני חושבת שזה שונה.

היא אוהבת אותן באופן שונה. וכשג´וקסר מספר לה שארגו מתה, זה כן מכאיב לה, אבל היא יודעת שזה היה צפוי, והוא מיד מספר לה שיש לארגו בת, כך שזה קצת הקהה את המכה. ובקשר לילד של לוסי, אני שמחה שהיא עדיין לא ילדה אותו, כי עכשיו הוא יהיה שור

הוא הבן של לוסי.....

לא חשוב מתי הוא יוולד, שור הוא בטוח יהיה
ואני מתערב שאפילו שור יפה. (נ.ב. - למקרה שלא הייתי ברור מספיק, הכוונה שהוא יהיה חזק)

shiRan WP

New member
את מזל שור???

גם אני ממש רציתי שיעבור כבר ה- 20 באפריל כדי שהוא יהיה שור :)))בעצם אולי היא...

korinalir

New member
שאלה טובה

אני חושבת שגבריאל חשובה לזינה יותר כי יש להם קשר מיוחד מאוד בכל מיני רמות אבל מצד שני בין בני אדם לבעל"ח לפעמים יש קשרים חזקים יותר כי הם בלי מילים וזינה אוהבת את ארגו מאוד כמו בפרק שקליסטו פצעה אותה וכמעט הרגה אותה. היה לזינה כל כך הרבה כעס בעיניים (בגוף של קליסטו אבל נו הבנתם תרעיון) ובנימה חיובית זו אני אלך ללטף את החתול שלי

למעלה