שאלה למטבע הירושלמי

strix butleri

New member
שאלה למטבע הירושלמי

תגיד, איך הייתה הפורפירה במעוז-חיים ? ידידותית ? היום ראינו שם שתי ברודיות ( קטנה + ב.מ ) וחנקן ערבות- השני שערן בנקר "the daddy" מצא בחצי שעה ( הראשון ליד תחנת הטיבוע ). דרך אגב, שמעת על גורלו "חתול התחמסים" חרט/גרט/הרט/גרד ויכרס ? (" בסוף מצאו אותו מתחת איזה עץ אשכוליות אחד/ חשבו שזה זה זה הרי הכל יכול להיות/ מחד מאידך התברר, זה לגמרי לא בסדר/ שתי סטירות לא התעורר/ גם לא בדרך אל החדר " מ.אריאל)

insomni

New member
עכשיו אני במתח......

הפורפיריה הייתה פרט מצ'וקמק וחששן (נראה לי פרט מתבגר) היא הייתה הראשונה לברוח אל סבך הקנה המערבי והאחרונה לצאת ממנו. היו שם מספר רב של סופיות (בעיקר צעירות) ורלית או שתיים, ברודית לא ראינו אבל שמעתי. לצערי הייתי עם אוטובוס מלא שהדרכתי ולכן לא יכולתי להתעכב על הסגולית ביצות הזו. דרך אגב ברודיות - טבענו אתמול (יוסף עמיהוד עזרא ליהיא ואנוכי)בצרעה ומפוצץ שם רליות וברודיות קטנות (4-5 פרטים מכל סוג בתחום של 250 מ'). ועכשיו למתח - מה קורה למשיגינע ההולנדי? אל תשאיר אותי באוויר אל תאמר לי שחרט שלנו נפל מאיזה אקליפט ענק...

strix butleri

New member
מה, באמת לא שמעת ?

הבחור המשעשע בעל זקן-השטן הוסע לעמדתו בבוקרו של יום בהיר אחד, ורק במהלך הנסיעה גילה שהוא בטבעון. ושוב התחילו התלונות הרגילות בנוגע לזה ש"תמיד דופקים אותי" ( ע"ע סיפוריו על עבודתו במפעל המצבות בחברת הטורקים הידידותיים-יותר-מדי ). באמת לא מבין מה יש לו נגד טבעון; הפלאפל בכלל לא רע... ובקיצור, לאחר ויכוח קצר החליט הפסיכופט שהוא יורד מהאוטו ותופס טרמפים לכפר רופין. כמובן שאף אחד לא עצר לו, והוא נאלץ לצעוד את עשרים הקילומטרים שבין שדה נחום לכפר רופין, וזאת בחברת ג'ריקן מים, טלסקופ ותיק צד מלא בספרי תנ"ך. כשהגיע לכאן בערב של אותו היום כבר כאבו רגליו והליכתו נראתה כאילו בדיוק חזר ממפגש אינטימי עם אחד מהטורקים הזכורים לשמצה. לאחר שיחת פיטורים (שוב, פיטורים), ארז השד את חפציו ובבוקר המחרת עלה על אופניו, ונצפה לאחרונה ליד מעוז חיים. ואפילו לקרסטן הוא לא אמר לאן מועדות פניו. כך פסה לה מן הסקר השכינה האלוהית, ולא נראתה עוד לעולם. כל הידע דבר על מקום המצאה מתבקש לא להתקשר אלינו. תודה.

insomni

New member
ידעתי שאני צודק והאיש צריך לעוף...

דפקו אותו בכך ששמו אותו באותה "קריה יפיפיה משוש למלך רם"?! לא שאני משוחד או משהו... ודרך אגב, מסיבות שאינן קשורות לטיב האוכל אלא לטיב הבעלים אני מדיר רגליי מאותו פלאפל וממליץ בחום לכל אדם הגון לעשות גם כן!!! אני מקווה שלא אתקל בשד אדמדם על אופניים מוזרות זועף ורוטן באחד משיטוטי ברחבי הארץ....

netbird

New member
אתם פשוט לא מבינים אותו

אין לי מושג על מי אתם מדברים

insomni

New member
ואללה לקח לי מלא זמן להבין...

לא הסקר איננו "דו סיטרי" כי הנדידה איננה ממש דו סיטרית, נכון שהעופות אכן חוזרים צפונה באביב, אבל לא בדיוק באותו הנתיב... נדידת האביב איננה נוחה לתצפית בעמקי הצפון, נדידת הסתיו לעומתה כן. לכת כתב לילית "להתראות בשנה הבאה", למי שכן מעונין לחזות בנדידת האביב בכל הדרה מומלץ לנסות לראותה בהרי אילת ממרץ ועד מאי.

netbird

New member
וואלה

נכון. נדידת האביב גם פחות מסודרת משום שהבוגרים נודדים לפני הצעירים שנשארים עוד קצת בבית החורף כדי להשמין קצת לפני המסע. לפחות לגבי דואים (ובעיקר בגדולים), פרק הזמן האפשרי מבחינת תרמיקות הוא מוגבל למדי וזה יתרון. אז יש סקר נדידה באילת? קציעות?

למעלה