שאלה למטופלות במרפאת אנדו' במאיר

narkis18

New member
שאלה למטופלות במרפאת אנדו' במאיר

התקשרתי לפני כמה ימים לקבוע תור (אחרי המון המון זמן) לד"ר שינמן, במרכז לבריאות האישה.
נאמר לי שהחל מסוף החודש הוא לא עובד שם יותר - וכי הוא פותח מרפאה עצמאית באותו הבניין.
עכשיו סיימתי שיחה איתו (דרכו נקבעים התורים כרגע) ובגלל שהמרפאה החדשה היא למעשה פרטית, אני לא בטוחה שאוכל לעמוד בעלויות של ביקורים אצלו...
אני הכי מפרגנת בעולם ובאמת שמגיע לו והוא הרוויח את זה ביושר, אבל בתור מטופלת קבועה, נראה לי שזה מעט גדול עליי... (בעיקר כשזה מתווסף לעלויות של ויזאבל - אין לי כוונה להוציא אפילו שקל אחד יותר על הרחם הקלוקל שלי!)
מצד שני, אני לא רוצה לעבור לרופא אחר!

אז חשבתי לנסות ללכת למרפאה במאיר.
רציתי לשמוע מהבנות שמטופלות שם:
1. רק ד"ר שינמן מטפל שם?
2. כמה זמן בערך לוקח לקבל תור? (או במילים אחרות, אם אני אתקשר בראשון הקרוב, מתי לדעתכן ייקבע לי תור?)
3. ד"ר שינמן נשאר במרפאה שם, או שהוא עובר 100% למרפאתו הפרטית?

המון תודה לעונות!

שמיץ1

New member
תשובות

1. למיטב ידעתי, כן. לא יצא לי לראות שם רופא אחר.
2. חודשיים-שלושה. לפעמים יש מזל וזה לוקח פחות זמן.
3. אין לי מושג, אבל אני מניחה שהוא נשאר שם כי לא ביטלו את התור שיש לי אליו באפריל.

narkis18

New member
תודה שמיץ!

אם את מטופלת שם, אני מניחה שיש לך את המספר של המרפאה...?

שמיץ1

New member
כנראה שכן

אני טופלתי אצלו בפרטי והייתי צריכה הפנייה ממנו לעצמו בשביל לקבוע תור במאיר. הם לא הסכימו לקבוע לי תור בלי הפנייה. את מוזמנת לנסות למקרה שדברים השתנו.

liats80

New member
היי :)

מה שלומך? איך הולכים הלימודים?
שיינמן אכן עוזב את בריאות האישה אבל נשאר במאיר.
על השאר שמיץ ענתה לך בפירוט.
מקווה שהכל רגוע.
ליאת.

narkis18

New member
היי ליאת!

שלומי בסדר גמור, השנה הזו קריעת תחת והלימודים קשים... אבל סוף סוף נהיה מעניין.
עכשיו אנחנו אפילו לומדים על מע' הרבייה, אז הזכירו ב-2 מילים את האנדומטריוזיס. לצערי, באמת ב-2 מילים... אני נותנת להם צ'אנס לפצות על זה בשנה חמישית בסבב גניקולוגיה

הכל באמת רגוע והאמת שהסיבה היחידה שאני רוצה להגיע לשינמן היא כדי לדבר איתו ברצינות על אופציה להחלפת הגלולות. גם כי נמאס לי מזה שאני צריכה לשלם 280 ש"ח בחודש על גלולות וגם כי הפחידו אותי קצת בלימודים עם השלכות פוטנציאליות של גלולות מבוססות-פרוגסטרון (אוסטאופורוזיס בעיקר).
המרצה לא ידעה לומר לי אם ויזאבל מעמיד אותי בסיכון (היא לא מכירה את התרופה), אבל חשבתי ששווה לשאול את שינמן ולראות אם אולי אפשר לעבור לסרזט או לגלולה מבוססת-פרוגסטרון אחרת... אולי אפילו התקן כלשהו, או מדבקה, או לא יודעת מה.

אני פשוט פתאום לא בטוחה שלא-לקבל מחזור זו האופציה העדיפה

liats80

New member
היי :)

כן בחרת מקצוע לא קל...
טוב לשמוע שאת מרגישה טוב!!
ראיתי בספר גניקולוגיה שמלמדים ממנו שיש פרק שלם על אנדו והסטודנטית בזמנו אמרה לי שהם למדו על זה (אוניברסיטת ת"א).
בכל אופן, למיטב ידיעתי לא ברור עדיין אם יש קשר בין גלולות לאוסטאופורוזיס בגיל מאוחר יותר. ויזאבל היא פרוגסטרון כמו כל גלולות הפרוגסטרון האחרות ומבחינת תופעות הלוואי היא אמורה לדמות להן.
התקן לדעתי פחות מתאים לפני הריון, אבל בהחלט שווה לשאול את שיינמן.
וגלולות מבוססות פרוגסטרון הן בהחלט אופציה טובה וזולה יותר מויזאבל.
לגבי אופציה עדיפה... זה לא פשוט. מהפח אל הפחת... זה לבחור בפחות גרוע...
ליאת.

גלגולה43

New member
אני מטופלת אצלו

והוא אכן חייב להמשיך במאיר, כיוון שהוא מנהל היחידה של האנדו בביה"ח. והוא בינתיים המומחה היחיד שם ...
הוא מקבל שם בימי שני.
כפי שאמרו הבנות, תארגני הפנייה וטופס 17.
אם זה דחוף, תתקשרי למרפאה ותדברי עם אלה המזכירה, היא מקסימה, ותאמרי לה שתקבע לך תור, ותשים אותך בסטנד-ביי, ובמידה שמישהי מבטלת תור שהיא תודיע לך.
בהצלחה :)

narkis18

New member
אוי, באסה...למה בימי שני???

אם כך, אני אצטרך לברר אופציה של הגעה בפרטי באמצעות הביטוח... אוף.
קיוויתי ממש שזה בימי חמישי/שישי - כי להגיע מב"ש באמצע שבוע זו פרוצדורה בעייתית מעט... בעיקר כשאני לומדת כל יום עד 17:00

גלגולה43

New member
ימי המרפאה של בי"ח מאיר :(

מכללית מושלם לא תוכלי לקבל החזר על פרטי?
פרטי הוא גם מקבל באסותא ברמת החיל
תנסי לקבוע בכל מקרה, אולי יתאפשר לך בכל זאת
מחזיקה לך אצבעות :)

גלגולה43

New member
היי נרקיס בשורה טובה...

ד"ר שיינמן מתחיל לקבל בבית חולים מאיר בימי חמישי במקום ימי שני :)

פז08

New member
נרקיסוש........

אכן, ד"ר שיינמן מסיים בסוף החודש לעבוד במרכז בריאות האישה בכפר סבא. בעתיד ייתכן ויעבוד גם בתור עצמאי, בשלב הזה הוא ממשיך בבית חולים מאיר ובאופן פרטי.
למיטב ידיעתי בבית חולים מאיר רק הוא מקבל מטופלות אנדו'.
לגבי קביעת תור, אין לי מושג מה אורך התורים......

למעלה