שאלה למטופלות ברקוביץ'

havitush661

New member
שאלה למטופלות ברקוביץ'

מה קורה איתו בזמן האחרון? הוא מסנן רק אותי? או שהוא עבר לסנן את כולן?
יש עוד בחורה שאמרה לי שהוא לא חוזר אליה להודעות ולמאיילים
מישהי יודעת משהו?

אמאלה 55

New member
אני מטופלת של ברקוביץ

את נמצאת כרגע באמצע טיפול והוא "מסנן" אותך או שאת רוצה לקבוע תור להתחלת טיפול?
אני נמצאת עכשיו לאחר פרוטוקול ארוך, שאיבה והחזרה ובטא שלילית וקיבלתי מחזור ואמורה לבצע שבוע הבא בדיקת דם ולהחזיר מוקפאים, כל זה תהליך של כחודש וחצי ובכל הזמן הזה הוא ענה לכל הודעה שלי בהודעה חזרה או בטלפון במידה והיה צורך.
אם את רוצה לקבוע תור תתקשרי למספר של קביעת התורים ותגיעי אליו וברגע שתתחילי טיפול אין לי ספק שהוא יהיה זמין אליך כל הזמן.
האם אכן זה המצב?

havitush661

New member
טופלתי אצלו

ממש עכשיו לפני כחודש עשינו IVF וגם איתי במהלך הטיפול הוא היה בקשר הדוק ורציף.
נקלטתי להריון שנפל (כימי)
מנסה מאז ליצור איתו קשר לשמוע מה הוא ממליץ לי להמשך הדרך וכמובן גם לקבוע פגישה חדשה להתחלת סבב שני והוא לא עונה למאיילים שלי.
עוד בשלב שבו הודעתי לו שההריון נפל הוא דיי "סינן" אותי וענה לי רק כשממש הצקתי לו.

אמאלה 55

New member
אז ככה...

קודם כל משתתפת בצערך, ההריון הראשון שלי לאחר IVF התחיל כביכול תקין ובבדיקת הדופק לא היה דופק ונאלצתי לעבור גרידה ואני מאחלת לך שהזמן יעבור מהר וטיפול הבא הריון תקין עד הסוף!!!
מציעה לך לשלוח לו SMS כי ממה שזכור לי בעבר שלחתי לו גם מייל פעם אחת והוא לא הגיב לו אז אולי הוא לא ממש זמין למיילים.
במהלך הטיפול האחרון שלי קרה לי פעמיים ששלחתי לו SMS ולמחרת כשראיתי שלא ענה והייתי חייבת תשובה אז שלחתי שוב את אותה הודעה ואז הוא ענה.
הוא מלא מטופלות ואני מניחה שלא תמיד זוכר או שמרוב הודעות מתפספס לו אז פשוט תשלחי שוב.
יומיים לפני הבטא סימסתי לו שאני צריכה הפניה לבדיקה ואמר שאשלח לו את המייל שלי בהודעה והוא לא שלח לי באותו יום אז למחרת שוב שלחתי לו הודעה ואמר שישלח לי באותו יום וגם לא שלח ובבוקר למחרת הייתי צריכה לעשות את הבדיקה אז שלחתי לו עוד הודעה ב10 בלילה והוא לא ענה וב1 וחצי בלילה כן כן בלילה הוא שלח לי הודעה ששלח לי הפניה למייל.
הוא עסוק ומלא מטופלות אז פשוט צריך להציק לו ולשלוח עוד הודעה עד שיחזור אליך.
בהצלחה!!!!

havitush661

New member
1 בלילה

זה כל כך אופייני לברקוביץ׳ מתה עליו!!!!! אולי באמת כדאי להציק לו עוד קצת נראה לי סתם לקחתי אותו רגע ללב...אבל זה ברקוביץ׳ וכך הוא

אמאלה 55

New member
אכן כך

כמחו שכתבת, זה ברקוביץ וממש אין לך מה לקחת את זה אישית. הוא מלא מטופלות ועובד המון שעות ועד מאוחר ובטח מקבל כל יום מלא הודעות אז פשוט תציקי לו עד שיענה כי חבל שתפספסי עוד חודש, כמה שיותר מהר להתחיל את הטיפול הבא ככה מהר יותר שוכחים ומתמלאים בתקווה חדשה.
בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות ...

havitush661

New member
קבלי תיקון

והוא גם דיי הצליח להתעלות על עצמו... ענה לי למאייל ב3 בלילה!!! אלוף.... כבר אמרתי שאני מתה עליו?!!

shirrancohr

New member
אני גם בשוק מהבן אדם הזה מתי הוא ישן???????

זה לא הגיוני שהוא כל הזמן עובד ומה עם אשתו והילדים? זה הזוי, הוא עונה להודעות מתקשר לכל אחת מודיעה לה מה לעשות פשוט בן אדם מיוחד, גם לי יצא יום אחד שהוא לא ענה והייתי בהסטריה אבל אחרי זה הבנתי שאם הוא לא יכול הוא לא עונה.. העיקר שבסוף התשובה מגיעה...
בהצלחה לכולנו..

havitush661

New member
פעם אחת גרמתי לו

לצאת מהמשרד ולעלות הביתה לכמה דקות :)
הבאתי לו שקית ענקית עם תפוחים מרמת הגולן (שם אני גרה), אז הוא קם והעלה את השקית לאישתו והבנות.
בכל מקרה עד שהוא סיים לעבוד לא נשאר לו תפוח אחד אפילו לטעימה... הבנות שלו חיסלו לו את הכל חחחח
אני טוענת שמזלו שהוא דתי כך הוא נח ונהנה מהמשפחה בשבתות אחרת היה עובד גם בימים אלו

baby555

New member
מטופלת של דר' ברקוביץ

אני חושבת שהוא עונה רק כאשר שולחים לו sms, מהנסיון שלי, הוא עונה בערך אחרי 3 שעות מאז ששולחים את ה sms
הוא גם עונה רק שזה בתהליך של טיפול, אם זו שאלה כללית , הוא בדר"כ לא עונה.
למשל,פעם שאלתי אותו איפה לעשות צילום רחם, כי לא היה תור בכל בתי החולים בסביבה והוא לא ענה לי
גם דיברתי עם מטופלות שלו , והוא כנראה לא עונה על שאלות כלליות אלא רק ספציפיות שאת נמצאת בתוך טיפול
אבל שמעתי שהוא מומחה בתחומו וממש אלוף
אני עשיתי כמה הזרעות אצל רופא אחר ולא הצליח, באתי עכשו לברקוביץ, אמרתי שננסה הזרעה אחת , ואם לא יצליח, נעבור להפריה
בהצלחה לכולנו

למעלה