שאלה למיכל מור

שאלה למיכל מור

שלום לך מיכל שאלתי אותך קודם בשרשור תזונה וכנראה השאלה שלי נבלעה איפשהו בני בן שנה וכמעט חודש עד לפני שבועיים הנקתי אותו בשילוב מוצקים וגמלתי אותו מתוך רצוני מכיוון שהיתה לו דלקת בפה ולי דלקת בחזה וזה היה נורא מכאיב עם יניקה כל שעתיים בלילה שזה התיש אותי ובכך היתה הנקה ללא כיף ולכן החלטתי לשים קץ לזה
בהתחלה ניסיתי לתת לו תחליף חלב והוא קיבל את זה בכיף ואז הוא חלה מה שגרם לו לסרב בתוקף לקחת את הבקבוק עם התחליף עד עכשיו (הוא מבדיל בין בקבוק של תחליף לבין בקבוק של דייסה רק מלראות אותו כבר מבדיל בין צבע לבן לבין ביז'
) יש סוג של תזונה שאני רוצה לשאול עליו והוא סירילאק (חיטה עם חלב ודבש) שמיועד לתינוקות מגיל שנה ומעלה שהוא כן אוהב לקחת ובכיף האם סוג זה יכול להחליף את תחליף החלב ויספיק לא? כעת אני נותנת לו שלוש מנות ביום האם זה הרבה ? מה עם תחליף החלב לנסות סוג אחר אן מה? ( את המעדנים והגמדים הוא אוהב ובכיף) תודה לך מכל הלב

שלום לאמא של מלק

דבש נחשב כמזון מסוכן לתינוקות מתחת לגיל שנה ואפילו ממליצים לא לתת לפני גיל שנתיים. מסיבה זו לא אמליץ על מוצר כזה בגיל שנה וקצת.. בנוסף בתמ"ל או חלב אם ישנם ויטמינים רבים וברזל ולכן חשוב להשלים את תזונת הפעוט באחד מהשניים. בנוגע למעדנים וגמדים-ההמלצה היא לתת יוגורט רגיל 3-4% שומן ללא סוכר או גבינה לבנה רכה. בתאבון

למעלה