שאלה למיקה קרני בקשר ל"מיטשל"

Jagged chaos

New member
שאלה למיקה קרני בקשר ל"מיטשל"

זה תמיד נראה כאילו מיטשל זה שיר אהבה אופטימי בגישה של "פיספסתי את אוטובוס החיים, אבל אני איתך - אז הכל טוב
". תכלס? תמיד היתה לי תאוריה שהשיר דווקא מלא בפסימיות,בדידות והוכרה לג'וני מיטשל. תמיד פירשתי את זה שאת מחכה לבד באוטובוס ופיספסת הכל ואת יושבת לבד בתחנה ושרה\שומעת\מדמיינת לך שירים של ג'וני מיטשל, שהיא בעצמה דיכאונית שנשמעת לכאורה מאושרת. או שאפילו לא דווקא בדידות, אלה סתם רצון להתנתק ולהגיד "עזבו אותי...תנו לי קצת לבד עם מוזיקה ג'וני מיטשל".. או שמיטשל זה באמת מישהו אמיתי?....
בהצלחה לכל מה שתרצי... היום שמעתי שיר שלך באוטובוס..היה מגניף..

i love עדי

New member
היום שמעתי את השיר בדיסק ו...

בדיוק אמא שלי שאלה אם אני יודעת מה המשמעות של השיר ואמרתי שלא אז היא אמרה שהיא תספר לי שהשיר יסתיים כדי שנקשיב עכשיו אבל היא שכחה... אבל היא הזכירה שזה על זה שהיא שכחה את התיק במונית ... ["158 לא מגיעה.." - המונית]

Jagged chaos

New member
Chasting time, שאלה אלייך.....

סטינג או אלאניס מוריסט? (ואת אמורה להבין
...)

chasing time

New member
אלאניס../images/Emo47.gif

אין על אלאניס! למרות שזו תחרות ממש קשה... במיוחד כשסטינג באופק...

i love עדי

New member
תגידי ... אני חייבת לשאול אותך שאלה

זו את שמכרת את הכרטיסים בהופעה ביום שישי ? חחח .....

chasing time

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא לא לא.. דווקא ביום שישי הייתי נפקדת מהאירוע. למה?

i love עדי

New member
חחח כי הייתה שם מישהי

שכשנכנסו אח שלי אמר לאמא שלי "אמא נכון שמיקה שרה את השיר סע לאט???" והיא אמרה שהיא לא זוכרת אבל שהוא יכול לשאול אותה [שמכרה כרטיסים] כי היא בטח אחות של מיקה... אז היא אמרה שדווקא לא ושהיא חברה טובה שלה והיא אמרה שהיא בת 17 או 19 [אני לא זוכרת] ואת אמרת שאת מתגייסת.. אז חשבתי

יש מיטשל

יש מיטשל אמיתי...והוא עדיין חבר מאוד טוב שלי,אבל גם הפירוש שלך יפה ,ובכלל לדעתי ,שיר מרגע שהוא יוצא מהידיים שלי, הוא של כוווולם וכל 1 יכול לאמץ אותו משמע לפרש אותו כרצונו

למעלה