שאלה למירי לוי

שאלה למירי לוי

שלום לך מירי! כיון שאת בקיאה בשמות של ריקודים שונים אולי תוכלי ליעץ לי היכן למצוא את המילים לריקוד בזוגות "צומת הדרכים". בתודה מראש ובחיבוק.

א י י ב י

New member
צומת הדרכים

צומת הדרכים – איציק סעדה (1993) עיתים אתה חשוב כמת עיתים יומך זורח אבל הנה אתה כעת אל צומת הדרכים מאחוריך יום אתמול הנוער והזמר ומלפניך אור גדול ימיך הברוכים (פזמון) אל צומת הדרכים, באופק אחד גולשים לים כל נעוריך, לאט, לאט אל צומת הדרכים, באופק שני עולים ימי בחרותך בתכלת ושני עיתים אתה בוכה בקול עיתים אתה בורח נמלט אל עולמך שלך סגור ומסוגר אך לעיתים אתה נפתח כל בד בך פורח אתה אוקיינוס ואגם ימה וגם נהר (פזמון) אל צומת הדרכים, באופק אחד גולשים לים כל נעוריך, לאט, לאט אל צומת הדרכים, באופק שני עולים ימי בחרותך בתכלת ושני היית אז כל כך בודד ורוחך נודדת את נפשך כמו לאבד ביקשת אז אחי אבל הנה היא לצדך יפה ומצודדת והיא כולה כולה שלך אל צומת הדרכים (פזמון) אל צומת הדרכים, באופק אחד גולשים לים כל נעוריך, לאט, לאט אל צומת הדרכים, באופק שני עולים ימי בחרותך בתכלת ושני

ומה עם הקרדיט ?

אייבי כתב יפה את המילים ואני רק הוסיף להשלמת התמונה : יוצר הריקוד : איציק סעדה מפסטיבל כרמיאל 1993 - ריקוד זוגות. הלחן : יזהר כהן מילים : דודו ברק. ותודה לאייבי שענה במקומי. מירי.

א י י ב י

New member
הסבר

אני חבר בפורום: שורשים משפחתיים - בלועזית גניאולוגיה. אני בונה את עץ המשפחה שלי (באמצעות תוכנה מתאימה), ברשותי עץ הכולל 923 בני אדם ומשתרע משנת 1765 ועד היום. ואני ממשיך לחקור, לחפש, לגלוש, לאתר פרטים נוספים, תעודות, אינפורמציה, תמונות וכו´. בפורום הנ"ל רובינו משתמשים בחתימה מסוג זה, כך שאם מישהו מאיתנו מוצא אתר או אינפורמציה הקשורה למשפחה של אחד מהפורום אנו יודעים למי להעביר את המידע.

אייבי, נשמע מגניב ומעניין.

אייבי שלום לך. טוב שהסברת, כי תמיד חשבתי שזו סתם אימרה, כמו שרובם כותבים.(ילדה של אהבה, זו שאוהבת את החיים, וכדומה.) נשמע מאוד מעניין העיסוק הזה, בוודאי עם כל פרט חדש שמתגלה, כמה זמן עסקת בזה, עד שהגעת ל- 923 בני אדם? ולאן אתה רוצה להגיע? כלומר, יש טופ שהחלטת להגיע אליו? מחזיק לך אצבעות בהמשך ובהצלחה. יום טוב.

א י י ב י

New member
עיסוק לכל החיים ../images/Emo6.gif

אני עוסק בנושא מספר שנים אבל בשנתיים האחרונות ביתר אינטינסיביות. זהו למעשה פרויקט אין סופי מכיוון והמשפחה היא תמיד דבר דינמי: מתחתנים, מתגרשים, נולדים נפטרים. יתר על כן ככל שהזמן עובר, האינטרנט מתפתח ויותר ויותר אתרים נפתחים, הרבה חומר שמעולם לא הייתה לי גישה אליו מועלה לאתרים חדשים. לדוגמה: אתמול גלשתי כשעתיים באתרים של בתי קברות באוסטרליה ע"מ למצוא פרטים על קרוב משפחה. אני מאמין שתוך שנתיים נוספות אגיע למצב שיהיה לי קשה למצוא אינפורמציה משמעותית נוספת. בעיקרון - כל ילד שיצא מהבית יקבל CD ובו תולדות כל משפחתו.

למעלה