שאלה- למי שבאמת מבין נראה לי...

elezrit

New member
שאלה- למי שבאמת מבין נראה לי...

יש לי נגן אם.פי. עד לא מזמן האם.פי שלי פעל מעולה! דחסתי את הדיסק באם.פי וכשרציתי לשמוע לא יכלתי לשמוע כלום! כאילו הי'ה no files. אבל כן יש קבצים.. כי כשאני מחברת את האם.פי למחשב ונכנסת לכונן יש את השירים... מישויכול לעזור לי..?! אפ1 לא הצליח לפתור לי את הבעיה...! המון תודה. אור.

gt-master

New member
נסיון>>

כנראה שדחסת את הCD לפורמט שאינו נתמך ע"י הנגן שלך. בכך מקרה תנסי לתת יותר פרטים (סוג הנגן,סןג הדחיסה,את מנתקת נגן נכון?)

elezrit

New member
שני'ה אם באמת

דחסתי את הcd לפורמט שלא נתמך ע"י הנגן שלי..? ה אני עושה כדי להחזיר א זה למצב הקודם...?=\ עוד פרטים: אממ.. שך smart אין לי שמץ לגבי סוג הדחיסה... מה זה מנתקת נגן..1?!? אני בורה ממש...

יאיר B

New member
ניסיון נוסף

האם השתמשת באותה תוכנה שתמיד דחסת איתה? יכול להיות ששינית משהו בהגדרות? אולי הגדרת הגנת יוצרים על השירים? (יש נגנים שלא תומכים בהשמעת שירים תחת הגנה - DRM). נסי לדחוס לפורמט אחר (למשל: WMA של MS דרך Windows Media Player) ולראות אם הוא מנגן אותם (כמובן בתנאי שהנגן תומך בפורמטים אחרים). כמו שנאמר: גם הביטרייט יכול להיות בעיתי (אולי גבוהה מדי והנגן לא תומך). במקרה כזה - לדחוס שוב בביטרייט נמוך יותר (128-256). גם נושא הניתוק של הנגן מהמחשב: יש לבקש אישור מהמחשב לפני הניתוק (ללחוץ על הציור של הריבוע האפור עם החץ הירוק ליד השעון שמופיע כשמחברים את הנגן למחשב). ואפשרות אחרונה: נסי להעביר שירים שדחסת בעבר ואת יודעת שהם נשמעים היטב בנגן הזה. אם גם הם לא נשמעים - יש מצב שהנגן נדפק (וגם זה קורה). במקרה כזה - אם יש אחריות - לפנות אליהם. אגב, יכול לעזור לדעת מה סוג הנגן ומה התוכנה שאיתה את דוחסת את המוסיקה.

בדקי גם את שם הספריה

אולי שמות בעברית בעייתיים, שמות עם רווחים, אותיות לא שגרתיות וכדומה. כנ"ל לגבי שירים הנמצאים בספריה. האפשרויות הקודמות שהעלו פה החברה יותר סבירות, אך שווה לבדוק.

elezrit

New member
ספרי'ה

כאילו הכונן המארח או משו כז..!? זה הי'ה נראה לי F...

elezrit

New member
אממ..

קודם כל המון תודה על עזה.. וגם למי שלמעלה.. אני פשוט נורא לחוצה..!:( אוקי. פעם 1 שאני דוחסת. לא נגעתי בהגדרות. לא יודעת אם הגדרתי הגנה על שירים יוצרים.. אבל אחרי שדחסתי.. אז ז לא נתן לי להוסיף שירים לנגן. ואז הוצאתי והכנסתי שוב.. וזה נתן. ואח"כ זה לא נתן שוב.. איך מסדרים את זה..!??! אני ממש בורה...! אתה יכול להסביר לגבי הדחיסה לפורמט אחר...? מה זה ביט רייט.? נראה לי שדבר כזה ראיתי.. והמס' שם היו מממש גבוהים... אני לא זוכרת..:( ניתוק מהמחשב.? לא הי'ה לי מושג שצריך.. ואם כן איך עושים את זה.. לא דחסתי אפעם שירים... הנגן יכול להדפק מהדחיסה..!? וזה נקנה דרך האינטרנט.. דוד שלי קנה לי... יש מצב שתהי'ה אחריות..? המון תודה!

elezrit

New member
עוד משו.

נכנסתי עכשיו לכונן F שלא תמיד מופיעה לי.. זה הכונן שנוסף אחרי שדחסתי(אני לא מבינה בזה..)יהי'ה שם מסמך שזה מה זכתוב שם: דיסק זה נדחס באמצעות דוחס הדיסק 3, המחייב שימוש ב- Windows 98‏. כדי להשתמש בדיסק זה, תחילה עליך לטעון אותו. לשם טעינת הדיסק: 1. הפעל את דוחס הדיסק על-ידי בחירה בפקודה הפעלה מתפריט התחלה של Windows 98‏, ולאחר מכן הקלדת DRVSPACE‏. 2. בדוחס הדיסק, לחץ על הכונן המכיל דיסק זה, לחץ על תפריט מתקדם ולאחר מכן לחץ על טעינה‏. (אם קובץ זה נמצא בכונן שאינו הכונן הפיזי המכיל את הדיסק, הרי שהכונן הדחוס נטען כבר). ‏‏כדי לטעון אוטומטית את כל הכוננים הדחוסים הזמינים, לחץ על תפריט מתקדם, לחץ על הגדרות ולאחר מכן סמן את התיבה "טען אוטומטית כוננים דחוסים חדשים"‏. ‏‏חשוב: כדי לטעון ולהשתמש בדיסק דחוס זה, יש להשתמש ב- Windows 98‏. מה זה אומר..? מה אני עושה עם זה..? איך אפשר לבטל אתה דחיסה..?

יאיר B

New member
אוי

יש לי הרגשה שעשית משהו אחר לגמרי ממה שצריך. יש לך חלונות 98? נראה לי שאת דחסת את הכונן עצמו (כלומר את הזיכרון של הנגן). לא עושים את זה. צריך לבטל את הדחיסה דרך דוחס הדיסק של חלונות 98. תקראי בעזרה איך לבטל את הדחיסה (אני כבר לא זוכר איך עושים את זה). לגבי כל השאלות האחרות שלך - אחרי שתבטלי את הדחיסה של הכונן, נוכל להתקדם ואני יענה עליהם (וגם בגלל שהשעה מאוד מאוחרת). ראיתי שיש לך נגן ג'נרי (SMART). יש פה עוד כמה שיש להם כזה וגם יוכלו לעזור. אחרי זה נוכל ללמד להשתמש בנגן שלב שלב עד שתלמדי.

elezrit

New member
איזה חמודים../images/Emo99.gif

אוקע.. אז המון המון תודה על כל העזרה.. בדיוק לפני כמה דק' בטלתי את הדחיסה..(אין הרבה מה להסביר.. אפילו לבורה כמוני זה פשוט-תתודה בכולופן..) והכל הסתדר.. יש לי את הנגן משו כמו חודשים.. ככה שאני די יודעת להשתמש בו.. אבל אני בכל זאת רוצה לדחוס.. אבל פוחדת להרוס..=\

elezrit

New member
אפשר לבטל את הדחיסה?

ולחזור להגדרות הקודמות..? אני ממש ממש לחוצה כאן-ומתחרטת על זה שנגעתי בזה בכלל...!:( אוווףף המון תודה לכם! באמת, אתם כ"כ נחמדים ועוזרים!

למעלה