שאלה למי שגר בארה"ב - במיוחד אוהיו

anat30g

New member
שאלה למי שגר בארה"ב - במיוחד אוהיו

שמי ענת ואני אמא בארץ... בעלי טס לחו"ל לתקופה של 6 שבועות ויהיה לו הרבה זמן לערוך קניות לילדים... הבעיה היא שאין לי מושג מהי המקבילה האמריקאית למידת נעלים 27 הישראלית? כמו כן, בעלי אמור לשהות ב-Dayton אוהיו, לאיפה לשלוח אותו לקניות? תודה מראש, ענת

המידות כאן מאד לא אחידות

אני יכולה לספר לך, שבשנה וחצי שאני כאן כבר קניתי לי נעליים במידות 7, 7.5, 8 ואפילו 9. כך שממש ממש לא מומלץ להסתמך על המידות. הכל תלוי מי היצרן. מעבר לזה, יש כאן הרבה פעמים גם מידות רוחב שונות. מה שהייתי מציעה לך זה פשוט להעמיד את הילדים על קרטון או חומר קשיח כלשהו (עם גרביים עבות), לצייר את כף הרגל ולגזור. ככה בעלך יוכל להכניס את הקרטון הגזור לתוך הנעל, ולוודא שהמידה אכן מתאימה. לגבי איפה לקנות, הכל שאלה מה מחפשים: אם מחפשים נעליים טובות וחזקות, אפשר לגשת ל-kids R us. אם מחפשים משהו סביר וזול יותר (ובד"כ זה הכיוון כשמדובר בילדים שהרגל שלהם צומחת כל חודשיים), אפשר להכנס ל-Payless ShoeSource (תציצי בקישור המצורף, שנותן לך את הכתובות באיזור). אפשר גם לנסות ב-Target, אם כי ממה שראיתי האיכות שם בד"כ פחות טובה, אבל שווה לבדוק.

אלון היום בן 13.5

ובארבע השנים האחרונות כל הנעליים שלו מ- Payless. גם יפות, איכות טובה (לדעתי מאוד), נוחות וזולות. ובקצב שהוא גדל והורס נעליים זה במילא מחזיק אולי חודשיים-שלושה. בדרך כלל אני קונה לו נעלי ספורט במחיר של כ-12 דולר, נעלי עור ב-15-17, סנדלים בסביבות ה-10, ונעליים גבוהות בערך ב-13.

שרונה13

New member
נכון...

מידות זה דבר מאוד לא מדוייק ואפילו אני כאן בארה"ב מוצאת את עצמי קונה לענבר - ביתי נעליים, באה הבייתה מודדת ומוצאת שהן לא ממש במידה או שהן רחבות וכו' וכו. הרעיון של לצייר את הרגל נשמע אחלה, זה אגב מה שהורים שלי היו עושים כשהייתי קטנה והם היו נוסעים לחו"ל והם אף פעם לא טעו. בעיקרון מידה 27 אירופאית... היא מידה 10 אמריקאית... אבל בהחלט יתכנו שינויים בין חברה לחברה.

anat30g

New member
תודה רבה

למעלה