שאלה למי שגר בעבר במעונות

שאלה למי שגר בעבר במעונות

הי! אני מתחיל עכשיו שנה ג' (תואר ראשון). ארבעה חברים שלי שגרים במעונות או נכנסים השנה הזמינו אותי להצטרף אליהם לדירה משותפת משלנו במעונות טליה ונרשמתי בהרשמה המאוחרת חודש שעבר. העניין הוא שאם אתקבל למעונות (מקווה לתשובה בשבוע הבא) הסיכוי מאוד נמוך שאהיה איתם בדירה כיוון ששובצו איתם כבר אנשים אחרים לדירה. השאלה היא, אם אציע לאחד "הזרים" ששובצו לדירה להתחלף בחדר שלי בדירה אחרת, זה מקובל? בד"כ קורה שאנשים מתחלפים בניהם בחדרים או שזה נדיר? יש לציין שייתכן שאקבל אישור כניסה למעונות רק איזה שבוע אחרי תחילת הלימודים, ועד אז אנשים בטח יארגנו לעצמם את החדר... או שלא...? אם סתם אהיה בדירה אחרת אז כדאי לי יותר לרדת מעניין המעונות ולחדש את החוזה בדירה שלי כרגע... תודה למי שיכול לעזור

תחלופה בחדרים די נדירה ומורכבת

תחשוב שאנשים מתמקמים ומעבירים את כל תכולת הדירות כבר בשבוע הבא. מי ירצה לעבור את זה שוב? לנקות את הדירה שוב ולהתמקם מחדש?

stkachov

New member
זה נכון

אבל עם המעבר גם מגלים דברים על הדירה ועל השותפים, ולא תמיד מסתדרים. לכן אולי דווקא כן יהיה מי שמוכן להתחלף. כמובן שאפשר להציע גם "פיצוי" לבן אדם שמבקשים ממנו לעבור, אם ענין המגורים עם החברים חשוב לו מאוד.

למעלה