שאלה למי שהיגר עם ילדים ביסודי
שלום רב,
אנחנו אמורים לקבל ויזת PR בחודשים הקרובים (השבוע הגשנו הכל סופית ולפי מה שהסוכן אומר כמעט בוודאות נקבל אותה - תחזיקו לנו אצבעות .
במידה והכל ילך כשורה, עד אמצע ספטמבר חייבים לנחות אצלכם (המטרה מלבורן).
יש לנו שני בנים שבקיץ הבא יהיו בני 9.5 וכמעט 7.
כמה שאלות:
1- האם זה משנה מתי להגיע? (חשבנו על אוגוסט אבל נוכל כעיקרון מיוני).
2- האם לדעתכם, מומלץ שילכו קודם לבית ספר ללימוד אנגלית ובפברואר כבר יתחילו בבית ספר רגיל או שישר ילכו לבית ספר רגיל? (המטרה ציבורי).
3- אני מבינה שלא אוכל לרשום את ילדיי מראש כי עד שנשכיר בית קבוע, בעצם לא נדע באיזו שכונה נתגורר. האם תהליך ההרשמה הוא מיידי?
4- אשמח לקבל כל המלצה, עצה וסתם סיפורי הגירה עם ילדים בגילאים דומים. שום דבר לא מלחיץ/מפחיד אותי כמו ההתאקלמות שלהם.
נ.ב. אם זה משנה - הם בנים (קצת אינדיאנים
שלום רב,
אנחנו אמורים לקבל ויזת PR בחודשים הקרובים (השבוע הגשנו הכל סופית ולפי מה שהסוכן אומר כמעט בוודאות נקבל אותה - תחזיקו לנו אצבעות .
במידה והכל ילך כשורה, עד אמצע ספטמבר חייבים לנחות אצלכם (המטרה מלבורן).
יש לנו שני בנים שבקיץ הבא יהיו בני 9.5 וכמעט 7.
כמה שאלות:
1- האם זה משנה מתי להגיע? (חשבנו על אוגוסט אבל נוכל כעיקרון מיוני).
2- האם לדעתכם, מומלץ שילכו קודם לבית ספר ללימוד אנגלית ובפברואר כבר יתחילו בבית ספר רגיל או שישר ילכו לבית ספר רגיל? (המטרה ציבורי).
3- אני מבינה שלא אוכל לרשום את ילדיי מראש כי עד שנשכיר בית קבוע, בעצם לא נדע באיזו שכונה נתגורר. האם תהליך ההרשמה הוא מיידי?
4- אשמח לקבל כל המלצה, עצה וסתם סיפורי הגירה עם ילדים בגילאים דומים. שום דבר לא מלחיץ/מפחיד אותי כמו ההתאקלמות שלהם.
נ.ב. אם זה משנה - הם בנים (קצת אינדיאנים