שאלה למי שיודעת לגבי סיוע

123168

New member
שאלה למי שיודעת לגבי סיוע

שלום אני גרושה טרייה עם ילדה בת שנה מקבלת 2200 ש"ח מזונות פניתי היום לחברת מתן חן לגבי סיוע בשכר דירה והם אמרו לי להפנות מסמכים אליהם במקביל התקשרתי גם למ.ג.ע.ר והם אמרו לי שלא מגיע לי סיוע בשכ"ד היות ואני לא עובדת ראני רוצה פשוט לקבל זכאות כי הבנתי שזה יקח זמן שאלותיי הם האם מתן זכאות בשכ"ד מותנה בזה שאעבודבעבודה כלשהיא? מה הסכום שיקבע לי ?{גרה אצל ההורים} תודה

כאן העזרה לשאלתך

"שיל יעוץ לעזרך" http://shil.haifa.ac.il/shil2/jsp/general/Article.jsp?aid=454&cid=14 "משפחות חד הוריות - מידע כללי ותיקונים בחוק" 7 משרד השיכון לפי משרד השיכון מי שפרודה מבעלה שנתיים לפחות והיא בעלת תיק גרושין פעיל ברבנות במשך שנתיים האחרונות לפחות, יכולה להנות מזכויות משפחה חד-הוריות. א. הבקשות לסיוע בתחום הדיור נעשות באמצעות הבנקים למשכנתאות בלבד. ב. משפחה חד הורית תהיה זכאית להשתתפות בשכר דירה למשך 36 חודשים ללא מבחן הכנסה. הלוואה לשיכון (תיקון התשנ"ד) - הורה יחיד למעט הורה יחיד כאמור בפסקה (4) להגדרת הורה יחיד, זכאי להלוואה מוגדלת מאת המדינה או מטעמה לצרכי דיור בשיעורים, בתנאים ובכללים שקבע שר הבינוי והשיכון לאחר התייעצות בשר יום קסום מרחל-נשמה

למעלה