שאלה למי שיודע

שוקיתית

New member
שאלה למי שיודע

שלום לכולם אני מתעניינת בנושא חלומות צלולים משנת2002 וב 2003 היו לי חלומות צלולים קצרים ואף שיתפתי כאן בעבר. הנושא מדהים אותי והזיכרונות מהחלומות הצלולים מלווים אותי ואני מרגישה שהסביבה לא מתלהבת כמוני ולא מבינים מה מרגש בלדעת שזה חלום... רק מי שעבר את זה יודע שהרגע שמגלים שזה חלום זה משהו שאי אפשר להסביר. לפני כחצי שנה אבי נפטר ובחודש האחרון עלה לי רעיון לנסות "ולהיפגש" עימו בחלום. הלילה חלמתי חלום רגיל וראיתי את אבי אך כרגיל לא הבנתי שזה חלום אך לאחר הרבה זמן בחלום הארוך (שאותו לא אספר כי לא יעניין אתכם) ראיתי משהו שגרם לי לעשות בדיקת מציאות ביקשתי ממשהו לראות את שעונו (8:40 ) ביקשתי מבחור שישב על ידו לבדוק גם אצלו וראיתי 3:40 והשעות רצו והתחלפו... גם אז עדיין שאלתי את עצמי האם זה חלום... אבל אז הבנתי שזה חלום וידעתי שברגע שמבינים שזזה חלום מתעוררים אז עפתי מהר לאבי וחיבקתי אותו והחלום התחיל להתפוגג וידעתי שאני יכולה לנסות להשאר בחלום אבל שמחתי כל כך שפגשתי את אבא שלי שנפטר ואמרתי לעצמי שיהיו עוד פעמים. שאלתי אליכם האם אתם מאמינים כי אפשר באמת לפגוש בצורה זו אנשים שנפטרו. כלומר האם זה היה הוא באמת והוא ניצל את ההזדמנות הזו או שזה רק חלום . אנ לא ארחיב כרגע אבל מלפני חודש אני מקבלת מסרים ממני ורמזים על כך שהוא קיים (אני לא יודעת איך ומה אבל קורים לי דברים מוזרים והוא ממש מדבר איתי ) תודה לכם .

סיריוס1

New member
סליחה על העיקוב. אולם ראיתי את בקשתך רק...

עכשיו. ובכן, את פתחת ערוץ תקשור עם העולם שמעבר למימד הזה הארצי. הערוץ הזה הוא בעזרת מודעות הביניים שהיא בין ערות לשבין שינה. זה מצב שמגיעים אליו גם על ידי מדיטציות. אולם רצונך העז שערוץ זה יקשר בינך לבין אביך שבעולם הבא יצר "פתח" אצלך בנשמה ומאפשר קשר ישיר. דרך ערוץ זה את יכולה לשמוע את קולו ואף לדבר איתו. קוראים לזה ( אם אני טועה ) טרנסמדיום או משהו כזה. הערוץ הזה יכול מצד אחד לעזור ומצד שני יכול להעסיק אותך כל הזמן במחשבות ומסרים. אני הייתי משתדל לקבוע עיתים ומועדים קבועים לתקשור ולהעברת מסרים כגון, בעזרת תנאים מוגדרים שניתן להחליט עליהם בעזרת דמיון מודרך. לדוגמא: לקבוע שעל ידי מחשבה מכוונת על שער לבן שכתוב עליו ראשי תיבות של שם אביך יהיה תקשור ולא מתי שבה איך שבה, כדי לשמור על תקינות התודעה הארצית שלך חשוב לקבוע נהלים של תקשור ומועדים ברורים לפי בחירה חופשית, כדי שהמלמולים והמחשבות לא יהיו רבים מדי ושלא יטרידו אותך. בהצלחה. דרך אגב, לעיתים כדאי לשאיר לנפטר "שקט" נפשי להמשיך את מסעו בין העולמות, לכן לא כדאי להרבות בתקשור עם קרובי משפחה שנפטרו ויותר כדאי לפתח תקשור עם ישות אור או מלאך שישמש כמתווך. את יכולה להתחבר עם מתווך זה באותה הדרך של חלום/ערות כפי שעשית מקודם.

שוקיתית

New member
ואוו איזה כיף התגובות שלכם מאוד עושות לי טוב

תודה על התגובות האם אוכל בבקשה לקבל הסבר קצת יותר על עניין המועדים. האם הכוונה לשעות מסויימות? האם כדאי לתחום את זה? ולהגביל? שאלה שנייה וחשובה - אינני רוצה להטרידו. זה באמת חשוב לי מאוד אך יש לציין כי כל מה שאני עוברת לא הגיע ממני כלומר זה התחיל בלי שהאמנתי שקיים כזה דבר!!! כיצד אני יכולה להגיע למצב של "תיווך" כמו זה שהצעתם לי? אני מאוד מאוד מודה לכם. אין לי עם מי להתייעץ בנושא חוץ ממכם ואתם עוזרים לי מאוד תודה!

סיריוס1

New member
כדי שיהיה לך יותר קל להבין...

...כדאי לך לנסות להביט על העולם מנקודת מבט נוספת לנקודת המבט האובייקטיבית שאת רגילה לה. נקודת מבט נוספת ( פן נוסף באישיות ) זו יכולה להיות לחשוב שהמציאות הפיזית היא כמו באגדות ילדים: שיש עוד עולמות בשמיים ומעל לכוכבים, ושיש מלאכים ופיות וכל מיני יצורי אגדות נעימים למחשבה בעצים ובעננים ובתוך סלעים. כמו לדוגמא בסרט פיטר-פן. הפן הנוסף ישמש לך ככלי נוסף להבין ברוח טובה את המציאות. עכשיו, לגבי "מועדים" הכוונה שאת תקבעי לעצמך יום בחודש או בשבוע שבו תעשי שינה/עירות בכוונה כדי לתקשר ולהיפגש, וכאשר תהייהי במצב זה תדמייני ( לפני שתרדמי ) שאת "פותחת שער לבן עם ראשי תיבות של שם אביך" כדי לאפשר למסרים לעבור. אולם מאחר וכדאי יותר דרך מתווך כדי "לא להטריד" את קרובייך ואת נשמתך במאמץ יתר, ניתן לדמיין ולומר במילים, במעמד השינה/עירות, "הרני מבקשת מהמלאך ששומר עלי ליצור קשר עבורי עם אבי" ואז להרדם. לעיתים שמו של המלאך יעלה לך לאחר שתתעוררי. חשוב לזכור שהנשמה שלך כאן בעולם הארצי ולכן לא כדאי להרבות בתקשורים, חשוב לפעול לפי תנאים שתקבעי כגון תלוי אמירה ודמיון השער ומועד שתקבעי לעצמך מראש, כמו פגישה. הסדר הזה ישמש כמגן על נשמתך ועל קווי האופי שלך שהם ביטוי לצורת תפיסת העולם שלך. בהצלחה.

שאנחנו מאמינים...מה זה שייך?

אין חובה להתעורר מחלום צלול ברגע המודעות וניתן להאריך את משך שהותך בו על ידי אימון כשאת שואלת - "האם זה היה הוא באמת " למה בדיוק את מתכוונת? "מלפני חודש אני מקבלת מסרים ממני ורמזים על כך שהוא קיים (אני לא יודעת איך ומה אבל קורים לי דברים מוזרים והוא ממש מדבר איתי )"....משפט זה אומר לי שהוא הפעיל אותך כדי ליצור עימך התקשרות בחלום ולכן נשתלה מחשבה בראשך - "עלה לי רעיון לנסות "ולהיפגש" עימו בחלום" אז מי הפעיל את מי שאלה טובה

אליה ל

New member
שוקיתית

אין כאן שאלה של מאמינים או לא מאמינים. עובדה היא כי אנשים חולמים על חברים/בני משפחה שנפטרו וזהו עוד פאן של לדבר עם. לעיתים אלו הן מראות של העבר ולעיתים ניתן לקבל מהם תשובות כבמעין תקשור. כל היתר לא רלוונטי

תשובה ממי שהתנסתה

אם תבקשי תשובה ממי שיודע, ישיבו לך כולם
אביך בחר להופיע אצלך ואת מספיק פתוחה לקלוט אותו באופן צלול. זה כל הסיפור. הורים שהיו קרובים לילדיהם בעודם בחיים, ממשיכים לבוא לבקר אותם מהעולם שמעבר, כשהם ישנים ומסוגלים לקלוט אותם. אל תתני לאף אחד להכתיב לך את אופי הקשרים שלך עם אבא שלך, בדיוק כמו שלא הסכמת לכך בעודו בחיים. מאחלת לך הצלחה רבה.

שוקיתית

New member
גיטה תודה על התשובה

כתבת שיש לך ניסיון בנושא ... מאוד הייתי רוצה לשמוע מה עבר עלייך - אם את מוכנה או במסר.. תודה בכל אופן . אני די בהלם כל מה שאני עוברת וזה מחזק לשמע שעוד אנשים עברו את זה. האם זה הפסיק? או שפיתחת את זה? אני מקווה מאוד שזה ימשיך ואף יתחזק ומקווה לפתח את זה. עולם חדש נפתח ובהתחלה חשבתי שיצאתי מדעתי אבל אני מתחילה לקלוט שהמציאות שאנו קולטים היא חלקית ויש מעבר לה.

חשוב לפרסם ברבים את ההתנסויות שלנו

כדי שאחרים יידעו שזה טבעי, נפוץ ונעים מאוד. אספר לך כאן רק לגבי הקשר עם אבי ז"ל, כי זה מה שמעסיק אותך כרגע. הקשר ביני לבינו היה מעומק הלב והנשמה, ובתקשורים שלי ראיתי אותו שוב ושוב חוזר לתוך חיי בגלגולים שונים, בארצות שונות ובזמנים שונים. הוא עבר מהעולם הזה בתחילת 1976 ומאז הודיע לי במסר אינטואיטיבי קצר בכל פעם שהגיע למקום חדש. כך שיכולתי לכוון את מחשבותיי כלפיו לאותה נקודה בה היה באותה עת. כמובן פיתחתי את התקשור שלי במשך השנים, ואין שום סיבה לוותר על יכולת זו המעניקה לנו ממד חדש שלם בחיינו.

למעלה